FÜLES

Kü­lö­nös hir­de­tés: Már így árulja lu­xus­la­ká­sát a ma­gyar sztár

Min­dent meg­tesz, hogy minél ha­ma­rabb ko­pog­tas­son az új tu­laj­do­nos, és végre gaz­dára ta­lál­jon az im­po­záns bu­da­pesti lakás.
  • Szerző: Doris

Érdekes hirdetésre bukkant a az egyik ingatlanos oldalon! Náray Tamás immár két különálló lakásként árulja azt a hatalmas, Izabella utcai ingatlant, amit eredetileg már tavaly szeptemberben el szeretett volna adni, ám azóta se sikerült.

A hirdetésben így most egy 86 négyzetméteres, 1 szobás lakás szerepel, amelynek irányára 68,9 millió forint, ám - ahogy azt az ingatlanostól megtudtuk - ez is alkuképes.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Az ingatlan másik fele egy hatvankét négyzetméteres, szintén magas színvonalúan berendezett lakás, mely külön, és együttesen is megvásárolható. A két lakás most szabadon átjárható, de az ajtó természetesen befalazható, amennyiben valaki csak az egyik ingatlanra tart igényt. Az egyszobás lakás irányára 68,9 millió forint, de úgy tudom, ez alkuképes" - tudtuk meg az ingatlanostól.

Náray Tamás nagy ingatlanbizniszéről lapunk számolt be elsőként tavaly ősszel. Kiderült, hogy az ismert tervező nemcsak az Izabella utcai álomotthontól szeretne megszabadulni, hanem 333 négyzetméteres gödöllői házától is, az információk szerint ugyanis Spanyolországba költözik.