SIKK

Újabb ma­gyar vi­lág­si­ker: meg­le­pe­tés­sel ké­szül Na­nushka New York­ban

A fi­a­tal ma­gyar di­vat­ter­vező nevét már ős­szel meg­is­mer­hette a világ, si­ke­rei pedig idén is foly­ta­tód­nak.
  • Szerző: Ripost

Újra meghívást kapott a divatvilág elit köreibe Nanushka! Február nyolcadikán reggel a New York-i Fashion Weeken debütál a magyar divattervező 2019-es őszi-téli kollekciója. A bemutató idén több különlegességet is tartogat, az egyik ezek közül, hogy Nanushka nem csak női, de férfi kollekcióval is jelentkezik a világ egyik legelismertebb divateseményén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A magyar divattervező, Sándor Szandra őszi bemutatója után visszatér tehát New Yorkba, hogy ismét elkápráztassa a divat szerelmeseit. Ahogy arról már korábban Ripost is beszámolt, a Nanushka márka hatalmas sikert ért el az őszi New York-i Fashion Weeken. Ezért nem is meglepő, hogy Sándor Szandra ismét megmutathatja kreációit a nagy közönségnek.

Ez alkalommal Nanushka stúdiója egy hetvenes évekbeli lakássá változik, ahol a sztármodellek és a Matcha bár mellett a tervek szerint egy meglepetés előadás teszi még különlegesebbé az eseményt. A Bors információja szerint a magyar tervező mellett az egyik legismertebb magyar modell, Mihalik Enikő is feltűnik majd, aki élőben jelentkezik be az egyedi divatbemutatóról.