SHOWBIZ

Ha­tal­mas be­je­len­tés: meg­van­nak a ma­gyar zenei ver­seny dön­tő­sei!

Hétfő reg­gel Lo­ben­wein Nor­bert, a Nagy-Szín-Pad! te­het­ség­mu­tató ver­seny ala­pí­tója a Pe­tőfi Rá­di­ó­ban je­len­tette be az idei dön­tő­sö­ket. Május 16-án, este hár­man lép­nek szín­padra az Ak­vá­rium Klub­ban: a Fol­low the Flow, a The Blu­e­bay Foxes és a USEME. Ez­út­tal ki­zá­ró­lag a kö­zön­ség dönt arról, hogy kö­zü­lük ki jut fel a leg­fon­to­sabb hazai fesz­ti­vá­lok nagy­szín­pa­da­ira.
  • Szerző: ripost

A Nagy-Szín-Pad! négy napra mini-fesztiválhangulatot varázsolt az Akvárium Klubba!

Az elődöntők során minden nap 2-2 előadóé volt a lehetőség, hogy meggyőzze a CREW-t arról, hogy a legnagyobb magyar fesztiválok nagyszínpadán is megállná a helyét.

EZT OLVASTAD MÁR?

Ebben az évben több elődöntő is teltházas lett, de a Nagy-Szín-Pad!, a Telekom VOLT Fesztivál és a STRAND Fesztivál Facebook oldalán futó livestream segítségével bárki nézhette a teljes koncerteket, az M2 Petőfi TV ezúttal is 90 perces, látványos, izgalmas show-t épített a versenyprogramok közé.   Idén változás történt a szavazás menetében: csak Nagy-Szín-Pad! CREW tagok (Áron András "Apey", Boros Csaba, Lábas Viki, Lobenwein Norbert, Marsalkó Dávid, Medvegy Anikó, Muraközi Péter, Patkó Béla Kiki, Takács Ákos és Tiszttartó Titusz) szöveges véleménye volt publikus, hogy a többiek által adott pontszámok és a részeredmények senkit se befolyásoljanak döntése meghozatalában.

A döntőbe jutott előadók személyének bejelentésével ezek a pontszámok is nyilvánossá válnak, az érdeklődők a www.nagyszinpad.com -on tekinthetik meg őket.   A döntőbe, amelyet május 16-án, az Akvárium Klub nagytermében tartanak, a következő három produkció jutott: a Follow the Flow, a The Bluebay Foxes és a USEME. A szavazás május 13-én reggel újraindult, de most már kizárólag a 3 továbbjutó rajongóin a sor: ők egészen a május 16-i döntő végéig voksolhatnak, ahol a szavazást az élő adás folyamán zárják le, majd az összesítés után bejelentik a Nagy-Szín-Pad! idei győztesét.   Szavazni a következő módokon lehet: SMS-ben a 06 (20/30/70) 4422-999-es alapdíjas telefonszámon a zenekar kódjával. Egy telefonszámról naponta maximum 5 SMS szavazatot fogadnak el. Instagramon a #nsz #zenekarkódja hashtagekkel ellátott képekkel-videókkal. Egy Instagram profilról naponta maximum 5 szavazatot fogadnak el. Szavazni csak publikus profilról lehet! Illetve a nagyszinpad.com-on, a zenekarok oldalain is leadhatják a rajongók a voksaikat.

A döntősök kódjai: Follow the Flow - FTF, USEME - usemezenekar, The Bluebay Foxes - foxes.   A Nagy-Szín-Pad! győztese bemutatkozhat a Sziget, a Telekom VOLT Fesztivál, a STRAND Fesztivál és a Campus Fesztivál nagyszínpadán, meghívást kap a Petőfi Zenei Díj 2019-es showműsorába, amelynek idén is a STRAND Fesztivál ad otthont, valamint saját, dedikált estét kap az Akvárium Klubban.

Emellett minden döntős zenekar 1-1 millió forintos videóklip támogatásban részesül, és egy valaki vendégzenekari meghívást kap a Budapest Parkba.

Eközben a címlapon

Ráadásképp az elődöntők összes résztvevője fellép a Sziget, a Telekom VOLT, a STRAND és a Campus Fesztiválon, valamint a MOL Nagyon Balaton eseményein.