SHOWBIZ

A NAGY-SZÍN-PAD győz­tese 2019-ben a USEME

A VOLT Pro­duk­ció és a Pe­tőfi Rádió ha­to­dik al­ka­lom­mal meg­ren­de­zett közös te­het­ség­mu­tató ver­se­nyé­nek fő­dí­ját a kö­zön­ség­sza­va­za­tok alap­ján 2019-ben a USEME nyerte, így idén a Szi­get, a Te­le­kom VOLT Fesz­ti­vál, a STRAND Fesz­ti­vál és a Cam­pus fesz­ti­vál nagy­szín­pa­dán kon­cer­tez­het, meg­hí­vást kap a Pe­tőfi Zenei Díj 2019-es show­mű­so­rába, amely­nek idén is a STRAND Fesz­ti­vál ad ott­hont, va­la­mint saját, de­di­kált estét kap az Ak­vá­rium Klub­ban.
  • Szerző: ripost

A USEME nyerte a Nagy-Szín-Pad! 2019-es döntőjét!   A nyolc résztvevő - a Follow the Flow, KosziJanka, a Nomad, a New Level Empire, a Useme, a Stolen Beat, a USNK és a The Bluebay Foxes - teljes, élő koncertekkel bizonyíthatta nagyszínpad-érettségét az Akvárium Klubban.

Fotó: Facebook
EZT OLVASTAD MÁR?

Az előadókat ezúttal is zenészekből, koncert- és fesztiválszervezőkből, rádiós- és tévés szakemberekből álló Nagy-Szín-Pad! CREW értékelte, a közönség, mint tizenegyedik “zsűritag” segíthette voksával kedvencét.   A Nagy-Szín-Pad! négy napra mini-fesztiválhangulatot varázsolt az Akvárium Klubba. Az elődöntők során minden nap 2-2 előadóé volt a lehetőség, hogy meggyőzze a CREW-t arról, hogy a legnagyobb magyar fesztiválok nagyszínpadán is megállná a helyét.

Fotó: Markovics Gábor

Ebben az évben több elődöntő is teltházas lett, de a Nagy-Szín-Pad!, a Telekom VOLT Fesztivál és a STRAND Fesztivál Facebook oldalán futó livestream segítségével bárki nézhette a teljes koncerteket, az M2 Petőfi TV ezúttal is 90 perces, látványos, izgalmas show-t épített a versenyprogramok közé.    A döntőbe a Follow the Flow, a The Bluebay Foxes, valamint a Useme jutott be, közülük az elődöntő végeztével újraindított közönségszavazás eredményét pedig élő adásban, az M2 Petőfi TV-n jelentették be.

A közönség végül az USEME-nek hozta meg a győzelmet, így ők azok, akik bemutatkozhatnak a Sziget, a Telekom VOLT Fesztivál, a STRAND Fesztivál és a Campus fesztivál nagyszínpadán, meghívást kap a Petőfi Zenei Díj 2019-es showműsorába, amelynek idén is a STRAND Fesztivál ad otthont, valamint saját, dedikált estét kap az Akvárium Klubban.

Emellett minden döntős zenekar 1-1 millió forintos videóklip támogatásban részesül, és a The Bluebay Foxes vendégzenekari meghívást kap a Budapest Parkba, illetve felléphet a Eurosonic Festivalon.

Az egyik elődöntős, az USNK pedig annyira tetszett a zsűrinek, hogy különdíjban részesültek, saját, dedikált estét kaptak az Akvárium Klubban.

Eközben a címlapon