RIPOSTER

Meg­rázó rész­le­tek de­rül­tek ki a haj­nali Vas me­gyei tra­gé­di­á­ról

Pén­tek haj­nal­ban ki­gyul­ladt egy romos csa­ládi ház, egy ember pedig éle­tét vesz­tette.
  • Szerző: Ripost

Egy 39 éves rossz körülmények között élő férfi vesztette életét péntekre virradóra egy romos családi házban keletkezett tűzben, Nagysimonyiban, a Rákóczi Ferenc utcában. Mire a tűzoltók megérkeztek a tűz elaludt - erről korábban a is hírt adott. Mint kiderült, egy szobát érintett a tűz, a többi helyiség pedig kormolódott.

Illusztráció.
Illusztráció.
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az épület átvizsgálásakor a tűzoltók egy holttestet találtak, közvetlenül az utcafronti ablaknál. Feltételezhető, hogy a férfi ablakot akart nyitni, de a belélegzett füsttől elveszítette az eszméletét.

A Nyugat.hu úgy tudja, hogy az áldozat egy ismerőse romos házában húzta meg magát, annak beleegyezésével. Az épületben elvileg nem volt áram, gyakorlatilag azonban lehetett, mivel egy ismerőse szerint az áldozat munka után mindig tévézett.

Talán ez volt az oka annak is, hogy a szoba ablakában egy vastag matracot állítottak fel, hogy ne szűrődjön ki fény az utcára. Így azonban a szobában felcsapó lángokat sem látta senki. Egy asszony a füstszagra figyelt fel és érezte, hogy meleg az utcafronti ablak, ezután ment telefonálni segítségért.