SZTÁRDZSÚSZ

Na­gyot hi­báz­tak a rend­őrök Laj­csi ügyé­ben

Ga­lam­bos La­jos­nak át­ad­ták az őt le­hall­gató nyo­mo­zók ne­veit, pedig a ki­lé­tü­ket szi­go­rúan tit­kolni kel­lene. Laj­csi ki is hasz­nálta a bakit.
  • Szerző: The_M

Szabadulása óta először lépett fel nyilvános rendezvényen Galambos Lajos. A budapesti Böllérfesztiválon pedig érdekes dologról rántotta le a leplet. A neki és ügyvédeinek átadott rendőrségi anyagokból kiderült, hogy kik és mikor hallgatták le a letartóztatását megelőző hónapokban. Pedig a lehallgatást végző nyomozók kiléte szigorúan bizalmas információ - mind a nyomozók saját, mind a nyomozás érdekében. Úgy tűnik tehát, ezen a ponton nagyot hibáztak a rendőrök.

Amit Lajcsi ki is használt - méghozzá elég stílusosan.

(Fotó: TV2)
(Fotó: TV2)
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lajcsi először felhívta telefonon a lehallgatását vezető nyomozót, hogy meginvitálja a hétvégi fellépésére. De a rendőr zavarában rácsapta a telefont. Ezért a zenész egy kedves SMS-ben küldött neki meghívót. De a fellépésen mégsem jelent meg az illető, vagy csak nem fedte fel magát.

"Borzalmas érzés, hogy hónapokon keresztül az életem minden pillanatát lehallgatták. Hogyan vallottam szerelmet a feleségemnek, hogyan beszélgettem a gyermekeimmel. Most nem mutatta meg magát egy megfigyelőm sem, bár lehet, hogy megbújtak valahol" - mondta Lajcsi a Blikknek.