BIZARR

Nagyon ütős lett a vállalati buli vége, elképesztő, mi történt éjszaka

Néha a kollégák annyira eleresztik magukat a bulin, hogy másnap be se mernek menni dolgozni. Az biztos, hogy a sok alkohol nemcsak ellazít, de igen kínos helyzetbe is hozza a dolgozókat. Pikáns történeteket meséltek a neten.
  • Szerző: jd

Az irodai céges bulik sokszor igen sikamlósan érnek véget, kollégák, akik addig csak méregették egymást, gyakran összegabalyodnak a raktárban vagy a mélygarázsban. Azonban nem mindenki olyan szerencsés, hogy a céges összeröffenésről kellemes szexélménnyel tér haza. Az ingyen pia ugyanis sokszor pont hogy kínos helyzetekbe hozza a dolgozókat. Amit csak súlyosbít, hogy a következő hétfőn be kell menni ugyanazon kollégák közé dolgozni. Durva sztorik következnek!

1. „Iszonyatosan részeg voltam a vállalati bulin. Alig emlékszem valamire, arra viszont igen, hogy valamin vitatkoztunk a főnökömmel, és megpofoztam. Azt hiszem, hétfőn jobb lesz, ha a felmondással kezdem a napot.”

2. „Felkértem táncolni a főnöknőmet a buliban. Aki egy karót nyelt, merev csajszi, hiába dögös – még a buliba is elegánsan jött. De nem is a felkéréssel volt a baj, hanem azzal, hogy mindezt fenékriszálással tetéztem. Frankó lesz hétfőn dolgozni menni.”

3. „Anyám rángatott el az ő céges bulijukba, mert úgy vélte, bejönnék a főnökének. A pasi ötven és a halál között volt, kopaszodó, pocakos, és kirázott a hideg tőle, ahogy udvarolt. Életem legrosszabb estéje volt.”

4. „Ahogy egyre többet ittunk, egyszer csak azt vettem észre, hogy flörtölök a főnökömmel. Aztán megcsókoltuk egymást. Nem is az esetem a pasi, meg nem tudom, milyen lesz így dolgozni vele.”

5. „Összekavartam egy kolléganőmmel a vállalati buliban, volt csók, meg ide-oda vándoroltak a kezeink; egyébként atom részegek voltunk mindketten. Az apró probléma az, hogy mindenki látta, és mindketten házasok vagyunk…”

További izgalmas sztorikért LAPOZZ!


6. „Tesóm elvitt a céges bulijára. Nem volt rossz, bár valahogy éjfél körül elvesztettem őt szem elől. Keresni kezdtem, és az egyik szobában találtam meg: egy kolléganőjével szexelt. Nem tudom, mit mondjak a barátnőjének.”

7. „Van egy nagyon dögös csaj a bérszámfejtésről, aki mindig is bejött. A legutóbbi céges buliban sikerült felszednem, a liftben szexeltünk. Sajnos lebuktunk, és a vezérigazgató hétfő délután vár minket az irodájában.”

8. „Mindenki tudja a főnöknőmről, hogy leszbikus. Én nem vagyok az, a fiúkra bukok. Ezért nagyon kellemetlen érzés volt, amikor a céges buliban rám hajtott: birizgálta a hajam, megsimogatta az arcomat, és elmondta, mi mindent csinálna velem, ha hazakísérném. Félek a következő munkanaptól.

9. „Filmszakadásig ittam magam a legutóbbi céges bulin. Hétfőn, amikor bementem, mindenki sajnálkozva nézett rám, vagy undorral. Nem emlékszem sok mindenre, de állítólag ajánlatot tettem a főnökömnek, közben kigomboltam a blúzomat − aztán mindent összehánytam.”

Van még tovább, LAPOZZ!


10. „Főnököm egyszer elhívott magához borozni, végül is egy randi volt, de nem történt köztünk sem akkor, sem aztán semmi. A céges buliban aztán a barátnője meg akart tépni. Iszonyatosan kínos volt, úgy szedték le rólam, a kollégák meg röhögtek.”

11. „Megcsókoltam egy kolléganőmet a buliban, a többiek meg is tapsoltak. Szerintem azért, mert én is lány vagyok. Egyébként mindkettőnknek van pasija…”

12. „A főnöknőnk levette a blúzát, a melltartót is, és átszaladt az irodán félmeztelen, miközben mindkét kezével a melleit fogta. Totál sokkosak lettünk a látványtól, pedig addigra mindenki alaposan le volt részegedve.”

13. „Iszonyatosan sokat ittunk a buliban, így nem csoda, hogy a főnököm, a főnök titkárnője és jómagam egy emeleti irodában kötöttünk ki, és édes hármas lett a vége. Reggelre iszonyatosan megbántam…”

És ezeket olvastad már?