EZO

Óva­to­san ezek­kel a pa­sik­kal: csil­lag­je­gyük nem sok jót ígér, ha fér­jet ke­re­sel

A csil­lag­je­gyek nem­csak a sze­mé­lyi­sé­get fedik fel, de arra is vá­laszt adnak, hogy kiből lehet egy életre szóló tár­sad. Most meg­mu­tat­juk, hogy mely csil­lag­je­gyek­kel lesz ne­he­zebb dol­god hosszú távú ter­vek ese­tén.
  • Szerző: F. E.

Amikor már egy ideje benne vagy egy kapcsolatban, előbb-utóbb eljön az a pont, amikor felteszed magadnak a kérdést: el tudnám képzelni vele az egész életemet? Persze a dolgok sokszor "csak úgy" megtörténnek, azért nem árt, ha kellően tisztában vagy a születési képletével, melyből sokszor ki lehet következtetni, hogy milyen férj válhat belőle.

Fotó: 123RF
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A következő négy csillagjegy szülöttei azonban a lista végén állnak, ugyanis velük a legcsekélyebb eséllyel lesz hosszú távon is harmonikus a kapcsolat.

Természetesen aki hajlandó a fejlődésre, képes önismeretre és nem csak a környezetében keresi a hibákat, számíthat arra, hogy a jegyben rejlő negatív hatások kisebb mértékben befolyásolják a kapcsolatának kimenetelét.

1. BAK

A maximalista Bak pontosan annyit fog visszavárni tőled, mint amennyit tőle kaptál. És erre nemcsak a pénzügyekben számíthatsz nála. A kontroll számára nagyon fontos, szeret teljesen képben lenni azzal, mit is csinálsz, és ha számára az nem bizonyul hasznos elfoglaltságnak, azt könnyen szóvá is teheti.

Ha úgy érzed, hogy nem szeretnéd, hogy valaki minden lépésedet ellenőrizze, akkor érdemes elgondolkodni rajta, megéri-e neked ez a kapcsolat hosszú távon.

Nem lesz könnyű dolgod a következő jegy szülöttjével sem! LAPOZZ!