SHOWBIZ

Nagyon megbántották Weisz Fannit, ő is reagált a gúnyolódásra

A modell nem érti, miért beszéltek így róla, de megvédte magát! Teljesen jogtalanok voltak a megjegyzések...
  • Szerző: Ripost

Nem hallja a szirénát, sem a duda hangját a forgalomban, de ettől még megbízható és jó sofőrnek tartja magát Weisz Fanni. Kajdi Csaba, a Visage modellügynökség vezetője a napokban közösségi oldalán egy videóban elégedetlenkedett, hogy míg Weisz Fanni hallássérült modellként egy luxusautó márka nagykövete lett, addig ő, egészséges, halló emberként nem tud úgy „befutni”, hogy egy több milliós kocsi ingyen használatára kérjék fel. Mihalik Enikő felfedezője azonban túllőtt a célon, és okfejtése végül gúnyolódásba csapott át, amit elsőként a Ripost fedezett fel. Most Weisz Fanni megszólalt az esettel kapcsolatban a Borsnak.

"Nagyon rosszul esett, hogy ilyenekkel viccel. Én sosem bántottam őt, és nem tudom, neki miért kell engem!" – fakadt ki a a modell.

"Valóban sehogy sem hallom, ha dudálnak az autósok, maximum látom, ha villognak, de úgy érzem, hogy pont azért, mert siket vagyok, sokkal körültekintőbben vezetek. Ugyanis mi, siketek, tudván a problémánkat, még figyelmesebbek vagyunk az átlagnál, és mi tényleg betartjuk azt, hogy csak az útra figyelünk!

Nálunk valóban szóba sem jöhet a telefonálás, a zenehallgatás, semmi, ami picit is elvonná a figyelmünket! Csak arra koncentrálunk, amit éppen csinálunk!" – védte magát határozottan a modell, aki azt is elmondta, hogy szó sincsen arról, hogy siketként speciálisan kialakított autóra lenne szüksége, ami belül jelzi számára a forgalomban történő hangokat.

És ezeket olvastad már?