INSIDER

Na­gyon durva, mit mű­vel­tek ve­ze­tés köz­ben a ré­szeg ma­gyar tinik

A her­nád­vé­csei fi­a­ta­lok annyira it­ta­sak vol­tak, hogy még a kapun sem tud­tak zök­ke­nő­men­te­sen ki­állni az ut­cá­ból el­lo­pott au­tó­val...
  • Szerző: Ripost

Két ittas fiatal úgy gondolta, jó ötlet elkötni az egyik utcabeli kocsiját, ezért neki is álltak az akciónak. Ám a kapun is úgy jutottak ki, hogy kidöntötték azt, majd rögtön az árokba csúsztak. A fiúknak ez még mindig nem volt elég: kitolták a gödörből a kocsit, és tovább "hajtottak".

Az autót a páros fiatalabb, 17 éves tagja vezette, aki nem elég, hogy leitta magát,még csak jogosítványa sem volt! Nem is csoda, hogy a furikázás nem tartott sokáig: ismét egy kerítés oszlopának ütköztek. Épp ekkor ért a helyszínre egy helyi férfi, aki kiszállította a részeg fiúkat és elvette tőlük a kocsikulcsot.

EZT OLVASTAD MÁR?

Kiderült, hogy mindkét fiút - 17 és 28 éves koruk ellenére - megbüntették már korábban.

Az ügyészség felfüggesztett büntetést indítványozott, azzal megtoldva, hogy a próbaidő alatt pártofogói felügyelet alá kell kerülniük. Az autóban egyébként mintegy hetvenezer forintos kár keletkezett - derül ki a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség közleményéből.

Eközben a címlapon