MEDICINA

Nagyobb melleket szeretnél? Implantátum nélkül is megoldható!

Formás dekoltázst sokféleképpen varázsolhatsz magadnak, és ha nem vagy a plasztika híve, akkor sem kell elkeseredned!
címkék:

Minden nő álma, hogy vonzó és nőies legyen! Legszembetűnőbb és legnőiesebb testrészünk pedig nem más, mint a mellünk. Nincs ebben semmi titok. Tudtad például, hogy a férfiak háromnegyede a kerek, feszes melleket tartja a nők legerotikusabb testrészének? Persze igaz a régi mondás, hogy a szem a lélek tükre, de bevallottan legalább 50 százalékuk tekintete először a blúzod magasságában kalandozik el.

Persze, ha nem a csábítás a legfőbb célod, akkor is tuti, hogy jobban érzed magad a bőrödben, ha minden a helyén van rajtad, ott és úgy, ahogy neked tetszik.

Manapság egyre nagyobb az igény a természetes, testbarát eljárásokra. Itt és most mutatunk neked egy párat a fájdalmas és veszélyes orvosi beavatkozások helyett.

1. Mellpumpa

A mellpumpa a vákuum erejével fejti ki mellnövelő hatását. A melledre helyezve szívó hatást gyakorol, így indítja be a nagyobbítás folyamatát. Kis hátránya, hogy használata nem annyira kellemes, és az eredmény eléréséig napi szinten kell alkalmazni.

2. Mellnövelő masszázs

Különböző mellnövelő masszázsokkal is elérheted, hogy melleid természetes módon legyenek nagyobbak, teltebbek. A módszer lényege, hogy az emlőmirigyek a stimulálás hatására munkába lendülnek, így a kebleid mérete növekedésnek indul. A mellnövelésre alkalmas masszást viszont jobb szakemberre bízni, mert ha óvatlanul túl erősen vagy rosszul próbálkozol, akár csúnya véraláfutásokkal is számolhatsz. Hatása megfelelő krémekkel nagymértékben fokozható!

3. Mellnövelő rágógumi

Hihetetlen, de tényleg feltalálták a mellnövelő rágógumit! Mivel csak természetes anyagokat tartalmaz, az áhított mellnagyobbítás ezzel a módszerrel is természetesen módon érhető el. A hatás eléréséhez viszont napi 6- 12 rágót kell elrágni, amit nem mindenki gyomra tolerál jól.

4. Természetes mellnövelő étrend-kiegészítők (gyógynövények)

Ezek a termékek ősi gyógynövények segítségével sietnek segíteni álmaid elérésében. Legtöbbjükben jamszgyökér, édes kömény, görögszéna van. A természetes összetevők serkentik a vérkeringést a mell mirigyeiben, ezáltal beindul a mellnagyobbítás, mellnövekedés folyamata. A mellek teltebbek, feszesebbek lesznek mindenféle mellékhatás nélkül.

5. Sport

Talán ez az egyetlen területe az életünknek, amikor a sport nem hasznos! Muszáj viszont megemlíteni, hogy ha bárhol, bármikor, bárki ezzel próbál rábeszélni egy termékre vagy módszerre, fordíts hátat, és nehogy komolyan vedd! A testedzés nagyon fontos, de nagyobb melled tuti nem lesz tőle! Szóval sportolj, de a dekoltázst ne ettől várd.

6. Egyél máshogy - diétázz ésszel!

A hormonegyensúly felborulása is sajnos szintén a mellek méretének csökkenésével jár. A magasabb ösztrogéntartalmú ételek fogyasztása ilyenkor elengedhetetlen.  Fordítsd vissza a folyamatot, egyél kevesebb magas szénhidrát-tartalmú ételt, és fogyassz sokkal több teljes kiőrlésűt, zöldséget, gyümölcsöt, és fehérjét. Eláruljuk, hogy az eszetlen zsírszegény diéták sem tesznek jót! A jó zsírra igenis szükség van! Főleg a mellkasod magasságában! Fogyassz bátran olívaolajat, avokádót, nyers diót, heringet, lenmagot, lenmagolajat, és szezámmagot.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?