MEDICINA

Nagy­anyá­ink titka: cso­dát tesz a com­bod­dal a só

Gyö­nyörű com­bo­kat sze­ret­nél? Simát, fe­sze­set, ki­üté­sek, ki­pat­tog­zás nél­kü­lit? A titok az egyik leg­alap­ve­tőbb anyag­ban, a sóban rej­lik. Mu­tat­juk, hogy va­rá­zsold el­ké­pesz­tően széppé a bő­rö­det.

Hallottál már a sószappanról? Parajdi sót és Himalája sót is lehet tömbben kapni. Szappan helyett ezzel tisztítsd a bőrödet. Ha kitartóan használod, meg fogsz lepődni az eredményen pár hét múlva.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mire jó?

Elpusztítja a bőrön lévő baktériumokat, vírusokat, gombákat. Hogy az miért hasznos? Mert épp ezektől  lesz kiütéses, pattanásos a combod. Ha megelőzöd a fertőzést, helyette gyönyörű sima lesz a bőröd. Ezzel a kezeléssel otthon, egyszerű házi módszerrel elmulaszthatod a fertőzéseket.

Nem szárít?

Nem. Se a száraz, se a zsíros bőrre nincs szárító hatással. Csupán tisztítja, majd összehúzza a pórusokat. A bőröd feszes lesz tőle, sima, mint a babapopsi. Pár hét kezelés után még a narancsbőrt is megszünteti.

Nem csíp?

De bizony csíp. De ezt 2-3 hét után megszokod, és kifejezetten üdítőnek érzed.

Hogyan használd?

Fogd meg a tömböt, kissé nedvesítsd be, és finoman dörzsöld vele át a combodat, fenekedet. Van, aki az egész testére ezt használja. Pattanásos arcbőrön is csodát tesz, hisz kiváló tisztító hatású. Dörzsölés után hagyd, hogy megszáradjon bőrödön a só. Ne mosd le, hagyd magadon. Később úgyis lepereg.

Hol tartsd?

A sószappan olvad. Ezért nedvességtől távol kell tárolni, nem a fürdőszobában.

Eközben a címlapon