EZO

Nagy, ja­nu­ári sze­relmi ho­rosz­kóp: ki­de­rül, most rád talál-e a bol­dog­ság

Mit hoz­nak neked a kö­vet­kező hetek? Ki­de­rül, ha el­ol­va­sod, mit ígér­nek a csil­la­gok.
  • Szerző: BZ

Milyen lesz 2019 eleje a magánéletedben? Boldog szerelmesként élheted meg a januárt, vagy inkább várakoznod kell még? Most kiderül!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kos

Ha kapcsolatban élsz, akkor végre olyan irányban kezdenek változni a dolgok, melyben már régóta reménykedtél. Jobban szót értetek pároddal, mint valaha, és teljes lesz köztetek a harmónia. Ha még keresed az Igazit, akkor legjobb, ha kiélvezed a bókokat és kedveskedéseket, melyekben most bőven részed lehet. Ezek még nem azok a találkozásoknak lesznek, melyre vársz, de igazán sok örömmel tölthetnek el.

Bika

Furcsa lesz az ünnepek után visszarázódnod a munkába, az évkezdés során kisebb konfliktusok is kialakulhatnak pároddal, de szerencsére semmi komoly. Nincs okod aggódni a kapcsolatodért. Érdemes viszont a szokottnál türelmesebbnek és megértőbbnek lenned. Ha még várod a Nagy Ő-t, akkor a hónap második felében jó eséllyel összeismerkedhetsz vele. Járj nyitott szemmel, és csodás időszak vár rád!

Ikrek

Januárban néha el fogsz bizonytalanodni abban, tényleg szeretnéd-e a kapcsolatot, melyben élsz. A csillagok segíteni fognak abban, hogy meghozd a döntést, mely érlelődik benned, és támogatást kapj benne - akármelyik irányt is választod. Ha még keresed a szerelmet, akkor ezekben a hetekben egy meglepő felismeréssel könnyen rájöhetsz, hogy már sokkal régebb óta ismered őt, mint hitted.

Mutatjuk a többi csillagjegyet is! LAPOZZ!