EZO

Nagy, nyári sze­relmi ho­rosz­kóp: most ki­de­rül, bol­dog­ság vár-e rád!

Nézd meg, vajon mi vár rád a kö­vet­kező he­tek­ben. Ez az év­szak vajon el­hozza, amire vágysz?
  • Szerző: BZ

Szerelemben és meghittségben gazdag hetek várnak rád? Megtalálod végre az Igazit? Pároddal harmóniában töltitek a nyarat? Kiderül, ha megnézed, mit ígérnek neked a csillagok erre az évszakra!

KOS

Mozgalmas, olykor szinte viharos lesz a magánéleted a következő időszakban. Ha még nem találtad meg a párod, akkor kalandokban bővelkednek majd a hetek, és a nyár végére talán még a Nagy Ő is jó eséllyel betoppan az életedbe. Legyél türelmes, ne ijedj meg az első súrlódásoktól, és próbálj meg nem ajtóstul rontani a házba. Ha kapcsolatban élsz, akkor a nyarad igazán meghitt, békés és bensőséges lesz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

BIKA

A nyár eleje főleg flörtökben és új ismeretségekben, kalandokban lesz gazdag. Nyár végére viszont komolyra fordul a helyzet, és olyan embert ismersz majd meg, akivel szeretnél és tudsz is hosszú távra tervezni. Ha már párkapcsolatban élsz, akkor ebben az időszakban igazán elköteleződtök majd egymás mellett, és akár a családalapítás kérdése is felmerül.

IKREK

Nagyon elfoglalt időszakod van, ezért könnyen lehet, hogy észre sem veszed azt, aki már régóta a szemed előtt volt. Szerencsére a nyár közepén végre felnyílik a szemed, és ebből egy igazán nagy szerelem születhet, olyan komoly, mely akár egy életen át kitarthat majd.

A folytatásért LAPOZZ!