ÉLETMÓDI

Nagy, má­jusi, sze­relmi ho­rosz­kóp - most ki­de­rül, bol­dog­ság vár-e rád

Rád talál a sze­re­lem? Bol­dog le­szel a pá­rod­dal? Most fény derül rá.
  • Szerző: MZ

Kos

Ha kapcsolatban élsz, akkor végre elkezdenek jobb irányt venni a dolgok. Figyelj viszont, mert ehhez neked is aktívan tenned kell! Legyél kicsit figyelmesebb és megértőbb, a párod meghálálja majd. Ha még keresed az Igazit, akkor legjobb, ha kiélvezed a bókokat és kedveskedéseket. Ezek feltöltenek majd és önbizalmat adnak, mire megérkezik az, akit igazán keresel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bika

Kisebb viták és konfliktusok is kialakulhatnak pároddal, de szerencsére nem kell aggódnod, semmi komoly veszély nem fenyeget. Nincs okod aggódni a kapcsolatodért. Érdemes viszont a kicsit több időt töltenetek kettesben, hogy az intimitásnak teret adjatok. Ha még várod a Nagy Ő-t, akkor a hónap közepe környékén jó eséllyel összeismerkedhetsz vele. Járj nyitott szemmel, hidd el, most igazán érdemes!

Ikrek

Néha el fogsz bizonytalanodni abban, jó úton jársz-e, tényeg a megfelelő ember mellett vagy-e. A csillagok segíteni fognak abban, hogy megfelelő döntést hozz, méghozzá olyan irányban, ami valóban boldoggá tesz hosszú távon. Ha még keresed a szerelmet, akkor ezekben a hetekben könnyen rájöhetsz, hogy talán már sokkal régebb óta a közeledben van, mint ahogyan gondoltad volna. Talán épp egy régebbi barátság hoz váratlan fordulatot…

Mutatjuk a többi csillagjegyet is! LAPOZZ!