SZTÁRDZSÚSZ

Nagy lé­pésre szánta el magát a ma­gyar sztár­pár

Iszak Esz­ter és Dob­rády Ákos már három éve al­kot­nak egy párt, az össze­köl­tö­zés azon­ban még csak most ke­rült náluk na­pi­rendre.
  • Szerző: MMB.

A TNT frontembere már tavaly megkérte a VIVA TV fiatal műsorvezetőjének kezét, a lány mégis kétlaki életet élt, hiszen három évig nem költöztek össze zenész kedvesével.

Iszak Eszter és Dobrády Ákos azonban megelégelték ezt a helyzetet, és végre közös lakásba költöznek - mondta el a modell a Story magazinnak.

Legtöbbször a vőlegényem szentendrei házában töltöttem az estéimet, de ha úgy adódott, a belvárosi albérletemben aludtam, hogy könnyebben juthassak el a forgatási helyszínekre.

„Így gyakorlatilag mindenből kettőt vehettem, hisz a cuccaim felét Ákosnál tartottam” - árulta el Eszter, aki kíváncsian nézegeti párja gyerekkori fényképeit, közben pedig már gyerekekről álmodozik.

Néha jó eljátszani a gondolattal, vajon hasonlít-e majd rá a leendő gyermekünk.

„Ákossal abban is hasonlítunk, hogy mindketten családcentrikusak vagyunk” - árulta el Eszti, aki egyáltalán nem érzi soknak a tizenhárom év korkülönbséget. Szerinte ugyanis mindkettőjüknek van egy komolyabb és egy gyermeki énje is.

Néha olyanok vagyunk, mint két vásott kölyök.

„Önfeledten röhögcsélve fogócskázunk a lakásban” - viccelődött a zenetévé arca, majd hozzátette, jövőre már mindenképpen sort kerítenek az esküvőre.

Iszak Eszter és Dobrády Ákos három éve élnek harmonikus és boldog párkapcsolatban. (Fotó: Facebook)
Iszak Eszter és Dobrády Ákos három éve élnek harmonikus és boldog párkapcsolatban. (Fotó: Facebook)