SZTÁRDZSÚSZ

Nagy le­he­tő­ség előtt áll a Va­lóVi­lág egy­kori sztárja

VV Leo a va­ló­ság­how har­ma­dik szé­ri­á­já­ban tűnt fel elő­ször a kép­er­nyőn, ám az­után sem tét­len­ke­dett, hogy ki­ke­rült a vil­lá­ból. Egy ideig a Cool Tv-n ve­ze­tett mű­sort, ké­sőbb pedig a szer­kesz­tésbe is be­le­ta­nult. Kar­ri­erje most újabb for­du­ló­pont­hoz ér­ke­zett.
  • Szerző: Doris

Sok celeb kezdte pályafutását az RTL Klub reality-jében, sokuk karrierje pedig véget is ért, amint kikerültek a villából. VV Leo azonban nem tartozik ezek közé. Bár sokáig gazdasági területen tevékenykedett, a villában töltött hónapok teljesen megváltoztatták az életét. Rájött, neki is a médiában a helye!

Miután kikerül a villából, egy ideig a Cool Tv-n láthattuk műsorvezetőként, később pedig az egyik tematikus kábelcsatornához igazolt, és a rendezésbe is belekóstolt.

EZT OLVASTAD MÁR?

"Se rendezni, se szerkeszteni nem tanultam soha, viszont nagyon nyitott vagyok az új dolgokra. Hatalmas szerencsém, hogy annak idején bekerültem a ValóVilágba, hiszen a reality-nek köszönhetem, hogy belekerültem a tévés szakmába"

- árulta el Leo, azaz Nagy Zsolt a -nak. Bár sokan attól tartottak, hogy a legtöbb villalakóhoz hasonlóan, ő is eltűnik a médiából, már 7. éve erősíti a csatorna csapatát.

A tehetséges srác most újabb nagy lehetőség előtt áll. Szeptembertől több új műsorban is debütál a Sláger Tv-n szerkesztőként, valamint rendezőként. Ilyen lesz például Bangó Margit főzős-beszélgetős műsora, amiben szintén megcsillogtathatja rendezői tehetségét.

Az egykori villalakó számtalan szerepben bizonyította már tehetségét (Fotó: Facebook)
Az egykori villalakó számtalan szerepben bizonyította már tehetségét (Fotó: Facebook)

Persze a képernyőnek sem fordít hátat, hiszen jelenleg is vezeti a csatorna népszerű kívánságműsorát, és emellett minden új kihívásra nyitott.

Eközben a címlapon