SZTÁRDZSÚSZ

Exkluzív fotók, less be a gyönyörű magyar színésznő álomotthonába

A Jóban Rosszban gyönyörû színésznője másfél évvel ezelőtt szerelmével, Gergővel költözött be belvárosi álomkuckójukba. A Ripostnak elárulták, különleges nevet adtak otthonuknak. De megismerkedésük részleteibe is beavattak minket.
  • Szerző: bdf

Nagy Kata és kedvese, Gergő hatalmas mosollyal az arcán, izgatottan tessékelték be a %% kameráját 7. kerületi lakásukba. Kérdeznünk sem kellett, Kata rögtön belefogott a közös kuckó történetébe.

„Négy éve vagyunk együtt Gergővel, és most már másfél éve lakunk itt. A lakásnak egyébként neve is van: fészeknek szoktuk hívni” – mesélte kuncogva a csinos színésznő.

„Sokat válogattunk, amíg megtaláltuk a megfelelő otthont. Konkrét elképzeléseim voltak, ilyen volt például az erkély, de az is fontos volt, hogy a belvárosban legyen, de ne a bulinegyedben, mégis közel mindenhez. Az egyik nagy álmom pedig az volt, hogy amerikai konyhás nappali legyen, mert főzőcskézés az egyik szenvedélyem, és ha külön lenne a konyha és a nappali, ki lennék rekesztve a történésekből” – folytatta Kata, aki nemrég a MasterChef VIP-ben csillogtathatta meg főzőtudományát, de most kiderült, hogy a "kuktáskodás" mellett egyéb területen is szeret kibontakozni.

„Fontos számomra a lakberendezés: így a lakásban minden a saját elképzeléseim alapján készült! Szerencsére sikerült is mindent úgy kialakítani, ahogyan megálmodtam. A kedvenc helyiségem pedig egyértelműen az amerikai konyhás nappali.”

Kata ritkán enged betekintést a magánéletébe, de lapunkkal kivételt tett. Párjával, Gergővel közösen meséltek el egy vicces történetet a megismerkedésükről.

„Először egy gólyabálban találkoztunk. Kata arrébb akart tessékelni, de nem hagytam magam" - kezdte Gergő.

Azt mondtam, oké, de csak akkor, ha csinálunk egy közös képet. Mire Kata kérdezte: mi legyen az? De válaszolt is: azt mondta, toljam ki a hátsóm, és elfenekelt.

"Mi egyébként nem ismertük egymást, de már ott megvolt a szikra közöttünk. Aztán pár hónapig nézegettük egymást, mire eljutottunk az első randiig, amikor is sétálni mentünk. Emlékszem, hogy mindig zavarban voltunk, mert éreztük, hogy több van köztünk, mint barátság" - emlékezett vissza mosolyogva a pikáns részletekre Gergő és hozzátette, hogy bár sokszor nagyon szétszórt, és figyelmetlen, az első találkozásukra mindig is emlékezni fog.