EZO

Nagy, jú­ni­usi sze­relmi ho­rosz­kóp - most végre ki­de­rül, rád talál-e a bol­dog­ság

Mu­tat­juk, mit ígér­nek a csil­la­gok a nyár első he­te­ire.

Ez a hónap igencsak mozgalmasnak ígérkezik. És a nyár kezdetével sokakra az igazi boldogság is rátalál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kos

Fontos, hogy most jobban figyelj párodra, mint ahogyan az elmúlt időszakban tetted. Sok stressz ért és sok feladat nyomta a válladat, de ez sajnos gyakran vezetett otthoni feszültségekhez is. Ha szereted a másikat, akkor fejezd ki az érzéseidet, mutasd ki, hogy fontos neked, hidd el, értékelni fogja. Ha még nem találtad meg az Igazit, akkor ebben a hónapban sokakkal fogsz megismerkedni, kellemes időtöltések várnak rád, élvezd ki a kalandokat.

Bika

Romantikában és meghittségben bőven lesz részed a nyár elején. Szép és intim pillanatokat élhettek meg pároddal, mindkettőtök nagy örömére. Ha még keresed a szerelmet, akkor jó hírünk van: ezekben a hetekben jó esélyed van rá, hogy olyasvalakivel találkozz, aki akár egy életen át a párod lehet.

Ikrek

Szeretnél kicsit több figyelmességet? Arra vágysz, hogy kissé jobban egymásra hangolódjatok pároddal? Ne félj kimutatni érzéseidet és megfogalmazni azt, amire igényed van! Legyél kezdeményező, és viszonzásra fogsz találni! Ha még nem találkoztál a Nagy Ő-vel, akkor ebben a hónapban tartsd nyitva a szemed, és mozdulj ki, ismerkedj bátran. Izgalmas ismeretségeket ígér a nyár eleje.

Folytatjuk tovább, LAPOZZ!