HŰHA

Nagy hibát követ el Jus­tin Bi­eber? Erre ké­szül es­kü­vője után

Egy benn­fen­tes sze­rint Bi­eber ször­nyen naiv, erre pedig a ké­sőb­bi­ek­ben még na­gyon rá­fáz­hat...
  • Szerző: Ripost

Egyre több mindenre derül fény Justin Bieber életét és jövőjét illetően. Kiszivárgott, hogy a fiatal sztár vagyona elérte a 265 millió dollárt (több mint 70 milliárd forintot). Csakhogy a 24 éves énekes az esküvő után nem kíván egymaga rendelkezni a vagyonáról, mert szerinte a Hailey Baldwinnal kötött házassága örökké fog tartani – írja a Daily Mail.

Forrás: Will / The Mega Agency
Forrás: Will / The Mega Agency
Fotó: Northfoto

Egy bennfentes szerint a fiatal énekes mélyen vallásos, és el sem tudja képzelni, hogy az esküje válással végződjön. Bár a hozzá közel álló források szerint Biebernek egyedül kellene rendelkeznie a vagyonáról, ő erről hallani sem akar – sokak ezért rendkívül naívnak tartják.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ugyanakkor választottját, a 21 évesHailey Baldwint sem kell félteni:a Guess, a H&M, az Adidas, a TopShop, a Sonia Rykiel és a Ralph Lauren reklámarca ugyanis 5 és 10 millió dollár között keres.

Csakhogy még az is bizonytalan, hogy mi zajlik az álompárral házasság fronton... Alec Baldwin azt állítja, hogy unokahúga, Hailey titokban már összeházasodott Justin Bieberrel. A pár ezzel szemben kijelentette, hogy még nincsenek túl a nagy napon.

Arra is fény derült, hogy Justin Bieber amerikai állampolgárságotigényelt, mivel ideje nagy részét az Egyesült Államokban tölti. Bár 13 éves korában költözött el otthonából, Kanadából, de mindeddig zöldkártyával tartózkodott csak az országban. Most kettős állampolgárságra hajt, melyben szerepet játszhat, hogy kedvese amerikai állampolgár.