EZO

Nagy fogyi-ho­rosz­kóp: Így ol­vad­nak le rólad csil­lag­je­gyed sze­rint a kilók

A csil­la­gok út­mu­ta­tást adnak arról, hogy az egyes je­gyek szá­mára mely di­é­tás mód­sze­rek bi­zo­nyul­nak a leg­ha­tá­so­sabb­nak a zsír­pár­nák ellen. Most sok­kal könnyebb lesz a diéta, mint va­laha volt!
címkék:
  • Szerző: F. E.

Lehet, hogy eddig nem a legmegfelelőbb módszert választottad a fogyásra, a horoszkópodból viszont kiderül,hogy melyik fogyókúra a legideálisabb számodra. Sosincs késő a formába hozni magad!

KOS (március 21. – április 19.)

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Kos felpörgetett életet él, amiben az evés nem igazán kap fontos szerepet. Általában csak nagyon ritkán van szüksége diétára, legtöbbször az is maximalizmusának köszönhető. Szeret gyorsan enni, olykor falásrohamok is rátörnek. És ilyenkor nem válogat: túl zsíros és szénhidrátban dús ételeket egyaránt elpusztít.

Fotó: 123RF

A gyorséttermi ételeket mellőznie kell, ha tényleg fogyásra szánta el magát. Ami javasolt: jól átsült húsok, pl a pulyka, a hal vagy a bárány erős fűszerezéssel. A salátához jöhet hagyma és a kapor is, segítenek felpörgetni  fogyást.

BIKA (április 20. – május 20.)

Személyiségét a Vénusz uralja, szereti a szépet, a komfortot, a kényelmet. A Bika a csillagjegyek közül a legnagyobb ínyenc. Szereti a finom, különleges falatokat, és úgy általában enni, inni, ezért  fogyókúrája rendszerint már a diéta összeállításánál elbukik. Olyan diétát válasszon, amelyben ízletes falatok és édességek is szerepelnek. A Bikának ugyanis muszáj édességgel kényeztetnie magukat!

Fotó: 123RF

A legjobb, ha felező diétát tart, azaz mindent eszik, amit eddig, de csak feleannyit, mint máskor. Chips helyett almachipset vagy sárgarépát rágcsáljon! A három főétkezés között ugyanis csak zöldséget és gyümölcsöt, valamint naponta egy kocka keserű csokit szabad fogyasztania. Ha ezt az étrendet be tudja tartani, könnyebben fogy majd.

IKREK (május 21. – június 20.)

A levegős jegyű Ikrek mivel kettős jegy, gyakran esik egyik végletből a másikba. Ez az étkezésében is tetten érhető. Bizonyos időszakokban habzsol, máskor hetekig csak csipeget. Pont emiatt hízik el: képtelen komolyan venni a korlátokat, mindig ki kell tapasztalnia, meddig mehet el valójában.

Fotó: 123RF

Az Ikrek fogyókúrájának a lényege: ne legyenek korlátok! Első körben száműzni kell az érthetetlen előírásokat az elterjedt diétákból, az Ikreknek ugyanis az észérvek is fontosak. Tehát a diétaszabály: mindent szabad, ami nem tilos. Ami pedig tilos: fehér kenyér, köret a húsokhoz és tészta!

Lapozz a folytatáshoz!

címkék: