HŰHA

Je­lent­ke­zett a kór­ház­ból Nagy Feró, ez tör­tént mű­tétje után

A ze­nész so­káig ha­lo­gatta, hogy or­vos­hoz for­dul­jon, ám térd­prob­lé­mái egyre in­kább meg­ke­se­rí­tet­ték az éle­tét. Most vi­szont már jól érzi magát.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Markovics Gábor

A 73 éves Nagy Ferót, a Beatrice frontemberét régóta kínozta fájós térde, szerdán meg is operálták Siófokon. Ezután egyáltalán nem hazudtolta meg magát, hiszen éppen csak magához tért az altatásból, máris a dietetikus hölgyeknek csapta a szelet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Olyan rosszul soha nem vagyok, hogy a nőket ne nézzem meg! Éppen édes-savanyút hoztak nekem, mert marha éhes vagyok, kedd este óta nem ehettem semmit" – újságolta telefonon a Blikknek a sztár.

A Dal 2019 zsűritagjának térdében egy porc vált le, ami hónapok óta nehezítette a mindennapjait. Kedvenc sportjával, a focival is fel kellett hagynia, és a hagyományos családi sítúrán is csak kísérőként vehetett részt idén. Persze, nemcsak lemondásokkal, hanem állandó fájdalommal is járt számára a térdprobléma. Ennek ellenére sokáig elodázta a beavatkozást, de most már örül, hogy túl van rajta.

"Szerencsére minden rendben volt a műtét alatt, de nem is lehetett volna másképp, úgy vigyáznak itt az emberre! Az ország legjobb térddokijának a kezében voltam, és az altató főorvos asszony is egy tündér volt, mire belekezdtünk volna a beszélgetésbe, már el is aludtam. Szinte észre sem vettem, máris kész voltunk! Aludtam egy nagyot, majd felébredtem a kórteremben. Türelmes beteg vagyok, de azért bennem volt a frász, most már bevallom..." - számolt be a zenész, aki este már távozhatott, a hét végén pedig már jelenése is van.

"Pénteken Hajdúszoboszlón lépek fel, szombaton pedig jön A Dal első elődöntője" – sorolta Nagy Feró.