SHOWBIZ

Or­vosi csoda, ez tör­tént a mű­tétje után Nagy Fe­ró­val

Nehéz ma­gya­rá­za­tot ta­lálni Nagy Feró fan­tasz­ti­kus for­má­jára!
  • Szerző: sv

Alig pár napja, hogy Nagy Feró térdét megműtötték, ám ahelyett, hogy hatalmas fájdalmakkal küzdene, nyoma sincs annak, hogy kés alá feküdt. A zenész régóta szenvedett a térdével, ráadásul egy porcleválás is nehezítette a mindennapjait, ezért a siófoki kórházban szerdán kezelésbe vették. Feró még az operáció előtt a -nak elmondta, egy dologtól rettegett, méghozzá az altatástól, de úgy tűnik, felesleges volt az aggodalom, hála az altatóorvosának. 

Fotó: Keller Mátyás

"Amitől féltem, az bekövetkezett, mert altattak a műtét során. De abból a szempontból jó volt, hogy az altatóorvos egy hölgy volt. Elkezdte a fejemet simogatni, valamit mondott, és én már kész is voltam" - emlékezett vissza A Dal szókimondó zsűritagja. Feró lapunknak elmesélte, mindössze egy napig volt szüksége a beavatkozás után a mankóra. Pénteken már úgy működött a térde, mint újkorában, ezt pedig egy koncerten is bebizonyította, amit fájdalom nélkül végigtombolt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Most már egészen jól vagyok. Teljes csoda, hogy pár nappal a műtétem után így működik a térdem.

Azt hittem, hogy egy darabig mankóval kell majd közlekednem, de már pénteken eldobtam, mert egy hatalmas bulit csináltunk Hajdúszoboszlón.

Nem azt mondom, hogy teljesen rendben van a lábam, azért még óvatoskodom vele, de iszonyú szerencsém van, hogy ilyen gyorsan gyógyulok. Úgy tűnik, egyszerűen legyőzhetetlen vagyok!" - jelentette ki Feró, aki ráadásul mindenkit meglepett A Dal élő adásában. A bevállalós zenész Petruska produkciója közben felmászott a zsűriasztal tetejére, és azzal a lendülettel táncra perdült, bizonyítva, hogy számára tényleg nincsen lehetetlen.

Ha kíváncsi vagy, mit mondott a produkciójáról Feró, akkor keresd a napilap hétfői számát az újságárusoknál!