HŰHA

Nagy Feró: A fiam fő­nöke va­gyok, mégis tőle kapom a fi­ze­té­sem!

Ren­ge­te­get dol­go­zik Nagy Feró, még­sem kell nél­kü­löz­nie a csa­lád­ját a dol­gos órák alatt sem! Két fia is a ze­ne­kar tagja, a fe­szült­ség pedig sok­szor ta­pint­ható!
  • Szerző: O.L.

Gőzerővel készül április 7-i, jubileumi koncertjére a Beatrice! Nagy Feró és zenekara megállás nélkül próbál! A nemzet csótánya nem tagadja, bizony előfordulnak konfliktushelyzetek is a nagy hajrában.

"Egybeforr a munkám és a magánéletem, hiszen a fiaimmal dolgozom együtt. Botond a menedzserünk, Hunor pedig a dobosunk. Tulajdonképpen sülve-főve együtt vagyunk, aminek vannak pozitív és nyilván negatív vonzatai is" - kezdte a -nak Feró, akinek minden kritikát kendőzetlenül a szemébe mondanak gyermekei.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

"A fiaim a legnagyobb kritikusaim! Egyszerre tekintenek rám úgy, mint a főnökükre és úgy, mint az apjukra. Ez azt eredményezi, hogy bátran beszólnak! Nyilván ezt azért teszik, hogy sikeres legyen a közös munka, építő jellegűek a kritikáik. Néha azonban előfordulnak kisebb-nagyobb összezörrenések. De ez így van rendjén. Ugyan én vagyok a főnök, a fizetést mégis a fiamtól, Botondtól kapom, hiszen ő a menedzser. Én nem foglalkozom az anyagiakkal, ő intéz mindent" – mondta mosolyogva a népszerű énekes, aki nagyon izgul, hogy jól sikerüljön a tavaszi szuperkoncert.

Ha kíváncsi vagy a cikk további részére, a napilap keddi lapszámában elolvashatod!