SZTÁRDZSÚSZ

Mű­tétje után is ke­ze­lésre szo­rul Nagy Feró

A lába még nem az igazi, a han­gu­lata azon­ban annál in­kább.

Nagy Feró térde régóta vacakolt, így nagyon örült, amikor februárban végre megműtötték.

Fotó: MTVA

Számított rá, hogy a beavatkozás után nem lesz olyan virgonc, ahogy azt eddig megszokta, de úgy érezte, jobb túl lenni az egészen, hiszen jó ideje már korlátozva érezte magát.

EZT OLVASTAD MÁR?

A frontember a -nak elárulta, az utókezelés nincs igazán az ínyére, de belátta, még kezelésre szorul. Ez persze nem akadályozza meg abban, idén nyáron is taroljon a színpadon.

"Tele vagyok energiával és már alig várom a szezon kezdetét. Hetven koncertünk lesz, emellett lesz egy újdonság is a Ricse Ricse Beatrice színdarab, amiről nemsokára bővebben is beszámolunk, de további szuper produkciók is érkeznek, éppen ezért nagyon tudnám élvezni, ha a lábam is felvenné a ritmust. Nem panaszkodom, mert egész jól működik, csak még érzékeny, nehezen gyógyul a februári műtét óta”

– kezdte hatalmas lendülettel Nagy Feró, aki lapunknak bevallotta, sokat tesz azért, hogy ismét a régi legyen.

„Gyógytornára kell járnom, ott aztán hajtanak rendesen. Focizni még nem tudok eljárni, pedig nagyon hiányzik. Korábban egy héten kétszer rúgtam a bőrt és mostanában már hiányolom ezt a fajta mozgást. Viszont megfogadtam, ha törik, ha szakad, ősszel már síelni fogok”

Eközben a címlapon

– szögezte le az énekes, aki az elmúlt hónapokban érthető módon felszedett néhány kilót.

Ha még több részletre vagy kíváncsi, olvasd el a pénteki lapszámát!