EZO

Nagy, de­cem­beri, sze­relmi ho­rosz­kóp - bol­dog le­szel az év utolsó he­te­i­ben?

Most ki­de­rül, mit tar­to­gat­nak szá­modra 2018 hát­ra­lévő nap­jai.
  • Szerző: MZ

Vajon meghittség és öröm vár rád az ünnepek alatt? Esetleg az Igazit találod meg éppen? Most megtudhatod, mire számíts év végén a magánéletedben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kos

Sok minden történt veled idén. Fáradtnak és nyűgösnek érzed magad, de ne aggódj, mert most lesz alkalmad lelkileg feltöltődni. Párod melletted áll és támogatni fog a év végi hajrában, ha pedig nem találtad még meg az Igazit, akkor készülj lélekben az örömre, mert ha ebben a hónapban még nem is érkezik meg, de a következő év elején jó eséllyel rád talál a Nagy Ő.

Bika

Igyekszel megtervezni az ünnepek időszakát, hogy minden gördülékenyen haladjon. Sok terhet veszel ezzel a válladra, ez pedig okozni fog feszült pillanatokat is. A viták nem lesznek komolyak, meg fogjátok tudni oldani pároddal a nézeteltéréseket. És ha egy egyedülálló vagy, akkor két ünnep közt járj nyitott szemmel, mert ígéretes időszak ez egy szép találkozáshoz.

Ikrek

Meghitt, romantikus és igazán békés hetek várnak rád. A kapcsolatod még erősebb és intimebb lesz, mint valaha, és teljesen át tudod adni magad ennek a boldogságnak. Még keresed a szerelmet? Most sok flörtben és kalandban lehet részed. Talán nem lesz még közöttük az, aki egy életen át a választottad marad, de önbizalmas és magabiztosságod szárnyakat kap.

Mutatjuk a többi csillagjegyet is! LAPOZZ!