HŰHA

Nagy be­je­len­tést tett Meg­han test­vére! De mit szól ehhez a her­cegné?

Köz­tu­dott, hogy az egy­kori szí­nésznő nem ápol jó kap­cso­la­tot csa­lád­já­val, most azon­ban le­he­tő­sé­get kap a bé­kü­lésre.
  • Szerző: Ripost

A hercegné testvére, Thomas Markle Jr. bejelentette, hogy ő is megtalálta az igazit, akivel összeköti életét. A tervek szerint márciusban tartják az esküvőt, és a pár nagyon boldog lenne, ha Meghan is részt venne a ceremónián.

Thomas Jr. és menyasszonya, Darlene Blount azt remélik, hogy a Meghan és Harry is elmegy a nagy eseményre, ahol végre békét köthetnek és közelebb hozhatják egymáshoz a családtagokat - írja a Daily Mail. A testvér természetesen az édesanyját és az édesapját is meginvitálja, így mindenki találkozhatna a hercegi párral.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Thomas Markle Jr. egyébként két év után jegyezte el kedvesét: otthonuktól nem messze, egy parkban tette fel a kérdést, és most nagyon izgatott a közelgő menyegző miatt.

A férfi azt is elmondta, nagyon szereti testvérét, és biztos benne, hogy a szíve mélyén ő is így érez iránta. Az esküvő a tervek szerint privát lesz, csak a családtagok és a közeli barátok vesznek részt rajta.