EZO

Nagy, áp­ri­lisi sze­relmi ho­rosz­kóp - most ki­de­rül, rád talál-e a bol­dog­ság

Öröm­teli idő­szak vár rád? Meg­ta­lál a sze­re­lem? El­árul­juk, mit üzen­nek a csil­la­gok.

Mit ígérnek a csillagok neked? Hogyan alakul szerelmi életed a következő hónapban? Máris mutatjuk!

1. Kos

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Úgy érzed, tele vagy energiával és életkedvvel. A szürke hónapok után most mindent színesnek látsz, meglátod a lehetőségeket és a szépséget abban, ami körülvesz. Szeretnéd, ha minél több időt tudnál együtt tölteni pároddal, és erre most bőven lesz lehetőséged is. Ha még nem talált rád az Igazi, akkor kiváló alkalmak várnak rád, használd ki az alkalmakat arra, hogy kimozdulj és megmutasd magad a világnak!

2. Bika

Kicsit tompává tesz még a tavaszi fáradtság, legszívesebben pihenésre fordítanád az időt. Pároddal is arra vágysz, hogy aktív kalandok helyett inkább összebújjatok, meghitt pillanatokat tölthessetek együtt. Teremtsd meg erre a romantikus alkalmakat, kiélvezheted, hogy még mélyebb szintre ér el szerelmetek. Ha még egyedülálló vagy, akkor ez remek időszak arra, hogy kicsit erőt gyűjts, és ezután újult energiával vesd bele magad a párkeresésbe.

3. Ikrek

Előfordulhat, hogy nézeteltérésekkel kell megküzdenek kapcsolatodban. Lesznek viták és összezörrenések, de  nem kell aggódnod, mert nincs semmilyen komoly gond, amit ne tudnátok most megoldani. Ha még várat magára a Nagy Ő, akkor jó hírünk van: már egészen közel jár, és talán elegendő mindössze kinyitnod a szemed, hogy észrevedd!

Mutatjuk a következő csillagjegyeket is! LAPOZZ!