FÜLES

Nagy a titkolózás Bajor Imre sírhelye körül!

A színész másfél éve hunyt el, ám a mai napig csak egy egyszerû fejfa áll a sírján. Arra a kérdésre, hogy mikor kap méltó síremléket, senki sem tud, vagy nem akar válaszolni.
  • Szerző: MMB.

Bajor Imre özvegye a folyamatos szóbeszédek miatt nem tud békében gyászolni, pedig Ildikó csupán egy kis nyugalomra vágyik. Férje sírjához is nap mint nap kilátogat a temetőbe, ide tud elmenekülni a zajos világ elől. A sír ugyan gondozott, ám síremlék mégsem jelzi, hogy ki nyugszik itt. Így mindenkiben joggal merül fel a kérdés: mikor kap méltó sírhelyet az ország nagy kedvence?

Erre a kérdésre azonban a Story magazin sem az özvegytől, sem a színész fiától nem kapott választ. Habár köztudott, hogy Ildikó, anyagi helyzete miatt, fülei otthonukat is áron alul adta el, így bizonyára egy több százezres síremlékre sem tud most áldozni. A színészt viszont az RTL Klub saját halottjának tekinti, így érthetetlen, ők miért nem léptek még ez ügyben.

Már valóban időszerű lenne Imi síremlékének felállítása. Az a társaság, amelyik példásan összefogott Bajorért a betegsége alatt, szétszaladt kicsit az elvesztése után. Mindenki tapintatosan várja, hogy lezáruljanak a szigorúan a családra tartozó hagyatéki ügyek. Imre nyitott, szeretni való, társasági ember volt, kutyakötelességünk ápolni az emlékét.

"Köszönet érte, hogy figyelmeztettek késlekedésünkre. Itt az ideje cselekedni annak érdekében, hogy Imi emléke soha ne merülhessen feledésbe" - ismerte el Farkasházy Tivadar, ám az RTL még nem reagált a felvetésre. Egy biztos, sokan sosem felejtik el a Kicsihuszárt, mint ahogy barátja, Koós János sem.

"Az én szívemben nemhogy síremléke, még csak sírja sincs Bajor Imrének. Õ mindig itt van velem. Reggel, amikor felkelek megiszom egy kávét vagy egy pohár bort. Ilyenkor az az első dolgom, hogy ránézek Imre fényképére, és köszönök neki. Nekem csak egy barátom volt, Bajor Imrének hívták - mondta szomorúan az énekes, aki éppen ezért nem is beszélt Bajor özvegyével a síremlék felállításáról.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?