TÜZELŐÁLLÁS

Nagy a baj, Dzs­u­dzsák Ba­lázs ideje le­járt

Habár Dzs­u­dzsák Ba­lázs sza­ba­don iga­zol­ható, to­vábbra sin­csen új csa­pata.
  • Szerző: mv

Marco Rossi szövetségi kapitány által kijelölt határidő lejárt, Dzsudzsák Balázs azonban még mindig nem talált csapatot magának. Nagy kérdés, hogy tagja lesz-e a finnek ellen készülő magyar keretnek a 96-szoros válogatott balszélső.

Még mindig nincs csapat a magyar válogatott csapatkapitányának
Még mindig nincs csapat a magyar válogatott csapatkapitányának
Fotó: MTI

Marco Rossi a DIGI Sport híradójának bő két hete elmondta, nem Dzsudzsák képességei jelentik a problémát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Számomra nem a képességei jelentik a kérdőjelet. Technikailag és taktikailag is nagyon képzett, az utóbbi tíz év legjobb magyar játékosa Gera Zoltán mellett. Kifejezetten kedvelem a játékát, és egyébként jó kapcsolatban vagyok vele, jól ismerem."

De ha nem edz és nem játszik rendszeresen, hogyan tudna a finnek ellen pályára lépni?

"Ha ezen a héten, vagy a következőn talál magának csapatot, és fizikailag jó állapotban van, nem kérdés, hogy tagja lesz-e a keretnek. De szerintem ez normális."

A Rossi által említett határidő pedig a hét elején lejárt, és Dzsudzsáknak továbbra sincs csapata. A Sport24 megkereste a futballista menedzsmentjét, amelytől azt a választ kapták, hogy addig nem kívánnak nyilatkozni, amíg ügyfelüknek nem találnak új klubot. Dzsudzsák képviselői annyit azonban elárultak, hogy nem szorítja őket az idő, hiszen a legjobb megoldást akarják megtalálni.

Marco Rossi nem számít Dzsudzsákra?
Marco Rossi nem számít Dzsudzsákra?
Fotó: MTI

Ha Marco Rossi tartja szavát, a válogatott a legközelebbi mérkőzésén Dzsudzsák Balázs nélkül lép pályára, amit, valljunk be őszintén, igen nehéz lenne elképzelni. Ami azonban biztos, hogy a magyar labdarúgó-válogatott következő mérkőzése – Dzsudzsákkal vagy nélküle – szeptember 8-án lesz Finnország ellen az idén rajtoló Nemzetek Ligájában.

Eközben a címlapon