NAPI UFÓ

Ezek a nők azt ál­lít­ják, föl­dön­kí­vü­li­ek­től estek te­herbe...

Né­hány gyö­nyörű fi­a­tal nő kü­lö­nös cso­por­tot ho­zott létre, amely­nek tag­jai azt ál­lít­ják, hogy rend­sze­res sze­xu­á­lis kap­cso­la­tot tar­ta­nak fenn ide­gen lé­nyek­kel. A fur­csa frigy­ből szár­mazó gye­re­ke­i­ket pedig el­vi­szik az űrbe...

Az amerikai székhelyű Hybrid Children Community, olyan nőket igyekszik felvenni soraiba, akik úgy érzik, már szültek hibrid gyereket földönkívülieknek. A csoport nem titkolt célja, hogy az emberiség új, félig ember, félig földönkívüli alfajával népesítsék majd be bolygónkat, ha azok egyszer visszatérnek óriási űrhajóikkal. Weboldalukon bárki kapcsolatba léphet velük, aki úgy érzi közéjük tartozik. 

A földönkívüliekkel szexelő fiatal nőkkel készült interjúkat ITT nézheted meg!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A csoportban élő nők, akik jellemzően a 20-as éveikben járnak azt is állítják, hogy a hüllőszerű gyíklényekkel való párzás a legjobb szex, amit valaha is tapasztaltak.

Közé tartozik Bridget Nielsen (27) is, az Arizona-i Sedona-ból, aki hibrid anyuka és médium is egyben. A hölgy az idegen lényekkel való szexről azt mondta: 

"Nagyszerű, hihetetlenül szuper és nyers szexuális élmény volt. Ez volt a legjobb szex, amiben életem során valaha is részem volt."

Bridget és Aluna azt állítják, hogy öszesen 13 gyermekük született már idegenektől. Az embriókat még teljes kifejlődésük előtt kivették a méhükből az idegenek, és űrhajóikra vitték, ahol mesterséges körülmények közt nevelték tovább őket. Néha, víziókon keresztül meg is mutatták nekik gyermekeiket, akiket a hölgyek később lerajzoltak...

A különös közösséget Sharon McCormick alapította: "Hat és fél évvel ezelőtt jöttem rá, hogy számos hibrid gyerekem van, az életben való küldetésem pedig, hogy segítsek a tudás elterjesztésében és abban, hogy támogassam a hibrid szülőket, és ezeknek a figyelemre méltó gyerekeknek a testvéreit és barátait."

Eközben a címlapon

A weboldalukon, amelyen egyébként adományokat is gyűjtenek, azt állítják, hogy több millió hibrid szülő van a Földön, akik idegenek gyermekeit hordták ki mesterséges megtermékenyítéssel vagy teljes szex után, és sokan még csak nem is tudnak róla. Az ő szemüket akarják felnyitni.

A csoport tagjai úgy vélik, hogy az idegenek célja az, hogy a saját és az emberi DNS keverésével olyan gyermekeket hozzanak létre, akik hordozzák az ember és az idegenek legjobb tulajdonságait.