RIPOSTER

Musz­lim ka­to­nák ezrei özön­lik el Eu­ró­pát!

Ri­a­dót fújt a biz­ton­ság­po­li­ti­kai szak­értő va­sár­nap reg­gel az m1-en. Vé­le­mé­nye sze­rint kép­zett musz­lim ka­to­nák özöne vár­ható!
  • Szerző: Buster

Földi László biztonságpolitikai szakértő szerint a tömeges illegális migránsáradatot kihasználva muszlim katonák ezrei érkeztek Európába. A szakértő az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában kiemelte: nemcsak a terrorizmusról, hanem "invázióról, támadásról" van szó.

Riadót fújt a szakértő
Riadót fújt a szakértő

"Ennek célja, hogy minél több kiképzőt küldjenek Európába, akik beszervezik a kontinensen élő másod- és harmadgenerációs bevándorlókat,  akiknek több mint a fele fiatal, és nem akar integrálódni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Ők egy potenciális hadsereg tagjai lehetnek, és ha a kiképzett "csapatok" kilépnek a no-go zónákból, összecsapások leszek

- figyelmeztetett a szakértő, aki szerint a hatóságok nem lesznek képesek kezelni ezt a folyamatot.

Katonák özönlik el Európát?
Katonák özönlik el Európát?

Földi László szerint Európa elfoglalásának békés formája is napirenden van. Ennek keretében muszlim tömegbázisra alapozva pártokat hoznak létre, és egy "kritikus tömeget" elérve ezek a muszlim pártok részei lesznek az európai parlamenteknek is- festett komor jövőt a szakértő.