HŰHA

Vissza­tér Diana her­cegnő: rend­ha­gyó módon ele­ve­ní­tik meg újra őt

A tra­gi­ku­san fi­a­ta­lon el­hunyt her­cegnő éle­té­ről mu­si­cal ké­szül, és nem egy át­la­gos szí­nész kapta a sze­re­pét.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Instagram

Zenés darab készül Diana hercegnő életéről. Vilmos és Harry herceg édesanyját egy színészi képesítés nélküli, de remek hangú színésznő formálja meg. A musical címe Call Me Diana (Szólíts Dianának) lesz, és a londoni Leicester Square Színházban mutatják be szeptemberben. A főszereplő a 26 éves walesi fodrász, Natasha John lesz, aki véletlenül került a produkcióba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Annak idején szalonbeli vendégei beszélték rá, hogy jelentkezzen egy tehetségkutatóba énekelni, mert csodálatos hangja van. 2016-ban fel is figyeltek rá, egy ügynök pedig meglátta benne Dianát, és szerepet ajánlott neki.

"Nagyon ideges vagyok, de izgatott is, hogy eljátszhatom Dianát. Nagy nyomás nehezedik rám, ugyanakkor kiváltságnak is érzem" - idézte szavait a Daily Mail cikke alapján a Bors.

"Csak ötéves voltam, mikor Diana meghalt. De jól emlékszem azokra az időkre: az egész családom, az egész falu szerette őt, és nagyon megrázta az embereket a halálhíre" - tette hozzá.

A darab egyik írója, Brian Watson elmondta, hogy a hercegnő életét a Károly herceggel való eljegyzésétől a haláláig mutatják be.