NÍNÓ

Most kaptuk: Az éj leple alatt veszett nyoma a budapesti testvérpárnak

A rendőrség is keresi őket, most a lakosság segítségét kérik, hogy megtalálják a fiúkat!
  • Szerző: RIPOST

A Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen lévő 16 éves Radics Zsolt és a 15 éves Radics Benjámin eltűnése miatt. A két fiú december 14-én 22 óra körül VIII. kerületi lakhelyükről ismeretlen helyre ment, azóta életjelet nem adtak magukról, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

Radics Zsolt 170 centiméter magas, barna, rövid hajú. Eltűnésekor hosszú, szőrmegalléros kabátot, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt. Radics Benjámin 170 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, fekete hajú. Eltűnésekor fekete bőrkabátot és szürke nadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Radics Zsoltot és Radics Benjámint felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményeiről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.