TÜZELŐÁLLÁS

Fon­tos in­for­má­ciók de­rül­tek ki a téli olim­pi­á­val kap­cso­lat­ban

Min­den ed­di­gi­nél át­fo­góbb köz­ve­tí­tés­sel je­lent­ke­zik a téli olim­pi­á­ról az MTVA. Csü­tör­tök haj­nal­tól indul a ma­ra­toni műsor.
  • Szerző: sk

Több szempontból is különleges téli olimpia kezdődik csütörtök hajnalban (0.45-től élőben az M4 Sporton). A mostani lesz az első téli játékok a 2015-ben indított közszolgálati sportcsatorna történetében, egyben az első olyan világesemény, aminek közvetítési jogait a teljes Kárpát-medencére megszerezte a csatorna.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az több sportág történéseit is a helyszínről közvetíti, összesen három forgató stáb hozza közelebb Pjongcsang történéseit, szólaltatja meg a magyar és a nemzetközi főszereplőket.

Íme a lista, ők közvetítik a sportágakat:

Műsorvezetők: Petrovics-Mérei Andrea, Berkesi Judit és Kovács KOKO István Helyszíni riporterek: Molnár Mátyás, Farkas Márton Kommentátorok és sportágaik: Hajdú B. István: biatlon Szujó Zoltán: bob, szánkó, szkeleton Knézy Jenő: jégkorong, síugrás Vásárhelyi Tamás: rövidpályás gyorskorcsolya, műkorcsolya, síugrás, jégkorong, snowboard Szőke Viktória: műkorcsolya Bartha Zoltán: jégkorong Szekeres Péter: curling, gyorskorcsolya Ujvári Máté: snowboard, szabadstílusú sí Székely Dávid: alpesi sí, sífutás, északi összetett, biatlon