KÜLFÖLD

Most ér­ke­zett: a leg­na­gyobb nyu­ga­lom­ban sé­tált el a hely­szín­ről a bar­ce­lo­nai gá­zoló - Videó

Egy fris­sen nyil­vá­nos­ságra ke­rült videó sze­rint egy­sze­rűen el­sé­tált a bar­ce­lo­nai me­rény­let hely­szí­né­ről a gá­zoló.
  • Szerző: Ripost

Felvétel bizonyítja, hogy a barcelonai merénylő egyszerűen fogta magát, és a legnagyobb nyugalomban elsétált a terrorcselekmény helyszínéről, mintha mi sem történt volna! A videóból kiderül, hogy egy nő a merénylet helyszíne felé siet, és arról kérdezgeti a szembejövőket, hogy mi történt. Junesz Abukajubbal, a gázolóval is találkozott, aki csak annyit válaszolt: fogalma sincs, mi történt - derült ki a Telegraph által közölt videóból.

Junesz Abukajub
Junesz Abukajub
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pedig a világot megrendítette az a merénylet, amelyben Abukajub részt vett a társaival. Augusztus 17-én Barcelonában és Cambrilsban autóval hajtottak a járókelők közé, ami rengeteg emberéletet követelt.A két merényletben 15-en haltak meg és több mint 130-an megsérültek.

Akkor a híradások szerint Abukajub  gyalog hagyta el Barcelonát, és vidékre ment. A Subirats városába vezető út mellett vették észre szemtanúk, a rendőrség pedig a helyszínen agyonlőtte a merénylőt.

Eközben a címlapon