SZTÁRDZSÚSZ

Itt az igaz­ság: el­árulta, mitől fo­gyott 20 kilót Mol­nár Anikó

Mol­nár Anikó hosszú idő után ismét szí­ve­sen néz tü­körbe. Me­g­ért­jük, na­gyon jól néz ki.

Több mint tíz éve tart Molnár Anikó harca a kilókkal, de úgy fest, végre megtalálta a végleges megoldást a problémájára.

Molnár Anikó nagyon jól fest
Molnár Anikó nagyon jól fest

Hihetetlen átalakuláson ment keresztül. Soha nem volt nádszál karcsú, hiszen magas és erős csontozatú nő, de most végre olyan csinos, amilyen szeretett volna lenni. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Elkezdtem szúrni magam. Nem koplaltam, sőt még egy egykilós súlyzót sem emeltem fel, csupán megfogadtam az orvosom tanácsát és elkezdtük kezelni az inzulinrezisztenciámat, amit már korábban megállapított

– kezdte Anikó, aki régóta tudta a megoldást, de nem akarta szurkálni magát.

"Egyik nap szembejött velem egy ismerősöm, aki több mint 30 kilót fogyott. Kiderült, hogy ugyanaz az orvosunk és hasonló problémával küzdünk. Elmondta, hogy mindennap szúrja magát, de nem bánja, mert nagyon látványos az eredmény. Meggyőzött, én is rávettem magam és lassan két hónapja minden reggel beadom a hasamba a szurit, ami stabilizálja a vércukorszintemet. Azóta nem vagyok annyira éhes, nincsenek falási rohamaim és lassan, de biztosan előkerülhetnek a régi ruháim is"

– mondta bizakodóan Molnár Anikó, aki bevallotta, most hány kilót nyom.

Eközben a címlapon

Ha további részleteket szeretnél megtudni Anikó fogyásával kapcsolatban, és megnéznéd a képeit, olvasd el  a szerdai lapszámát.