TÜZELŐÁLLÁS

Nincs több esély, az év fo­ci­meccsét ren­de­zik ma az or­szág­ban

A Vidi a ma­gyar fut­bal­lért is küzd a Malmö ellen. To­vább­ju­tás ese­tén az Eu­rópa-li­gá­ban már ga­ran­tált lenne a fő­táb­lás hely.
  • Szerző: HBK

Nem túlzás kijelenteni, hogy a 2018-as év legfontosabb magyar futballmeccsére készül a MOL Vidi FC, a fehérvári csapat ma a svéd Malmőt fogadja a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Kedd este az egész ország Marko Nikolicséknak fog szurkolni!

A magyar futballért is küzd a Vidi a Bajnokok Ligájában
A magyar futballért is küzd a Vidi a Bajnokok Ligájában
Fotó: MTI

A magyar bajnok hatalmas sikert elérve jutott el a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörébe, amire 2009 óta vártunk (akkor a Debrecen jutott túl két párosmérkőzésen a BL-selejtezők során).

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A milliárdos pénzjutalmak mellett a honi futball becsületéért is küzd a Vidi, amely továbbjutás esetén biztosan főtáblás lesz az Európa-ligában. Felbecsülhetetlen értéke lenne egy ilyen sikernek, pont emiatt a szurkolók csapatszimpátiától függetlenül a Vidinek drukkolnak majd.

Ahogyan korábban is mondtam, a Vidi egy harcos csapat, amely büszkén küzd a klubszínekért és a magyar fociért. Ezt folytatjuk a jövő héten és tovább küzdünk az álmunkért, azaz azért, hogy csoportkörben játszhassunk” – idézte Nikolicsot a molvidi.hu a Malmö elleni első meccs után.

A pokoli hangulat adva lesz a visszavágón, ugyanis néhány óra alatt az összes jegy elkelt.