LELKIZŐ

Meg­rázó rész­le­tek a ma­gyar sztár­éne­kes vá­rat­lan ha­lá­lá­ról

A 90-es évek si­ker­csa­pa­tá­nak ala­pí­tója tele volt ter­vek­kel, min­den ener­gi­á­já­val a vissza­té­ré­sére ké­szült. Az élet azon­ban más­képp hozta...
  • Szerző: Doris

A nyílt utcán érte a halál Meggyes Rolandot, ismertebb nevén Mohamant, aki a Happy Gang zenekar egyik alapítótagja volt. A 90-es évek ikonikus fiúbandájának sztárja minden energiájával a visszatérésre készült, tele volt tervekkel, a sors azonban máshogy hozta.

Mohaman szombaton lett rosszul, szívelégtelenségben hunyt el, mindössze 44 évesen. Bár korábban engedett a drog csábításának, állítólag régóta nem élt a tiltott szerekkel. Váratlan halálának körülményeiről nevelőapja, Maruzsi László nyilatkozott a Blikknek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Teljesen tiszta volt, ez fontos. Egyszer csak összeesett az utcán. Nagyon közeli még a tragédia, most búcsúzom el tőle. Nem tudunk még semmit a temetésről, mindenkitől türelmet kérünk"

- mondta remegő hangon Maruzsi.

Mohaman halálhíre egykori zenésztársait is megdöbbentette. Vitamin szerint, akivel Moha már a Happgy Gangben is együtt zenélt, a 44 éves énekes tele volt tervekkel, mindenképp folytatni akarta zenei karrierjét.

"Nem tudtam arról, hogy valamilyen betegsége lett volna, de rosszkedvű sem volt. Beszéltünk arról, hogy nyáron még a Balatonhoz is le kéne ugrani"

Eközben a címlapon

- mesélte megrendülve Vitamin.

Másik zenésztársa, Cory is nehéz szívvel búcsúzott Mohamantől. Bár ők 2011 óta nem találkoztak, nem haraggal váltak el, de mindketten sokat változtak az évek során.

"Soha nem volt egyedül, figyeltek rá, különösen az anyukáját tudom kiemelni és a nevelőapját, mindent megtettek érte és támogatták"

- sóhajtott az egykori zenésztárs.