RIPOSTER

Mit szól Németh Sándor a Heti Napló pornóbotrányához?

A Ripost értesülése szerint a Hit Gyülekezetének vezető lelkésze ezekben a hetekben családjával külföldön tartózkodik. Itt szerzett tudomást a Heti Napló szerkesztőségében zajló sajátos szerkesztőségi chateléséről.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Amint arról a is beszámolt különös botrány bontakozott ki az ATV Heti Napló című műsora körül. A munkatársak egy Soros György kapcsán kibontakozó chatelésben meglehetősen "elengedték" magukat. Ráadásul az eldurvult beszélgetés tartalmát valaki közülük több bulvárlap szerkesztőségébe is eljuttatta.

A %% értesülése szerint Németh Sándor vezető
lelkész  aki  családjával a napokban külföldön tartózkodik, itt szerzett tudomást minderről. A Hit Gyülekezetének vezető lelkésze  Olaszországban az Internacionale meghívására családjával együtt tekintette meg az Inter-Juventus olasz rangadót.

 

Meglepve  és megrökönyödve  itt értesült az ATV ben külső beszállítóként gyártott Heti Napló műhelyében történt  "különös" chatelésről. A %% úgy tudja, hogy a tulajdonosi kör  az üggyel pünkösd után, azaz május 20-át követően foglalkozik majd, ekkor várható végső állásfoglalás a történtekkel kapcsolatban.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?