FÜLES

Mit szól ehhez a ki­rálynő? Me­gint szembe megy a ha­gyo­má­nyok­kal Meg­han her­cegné

Úgy tűnik, hogy ba­bája jö­vője sem a tra­dí­ci­ók­nak meg­fe­le­lően ala­kul. Kü­lö­nös dön­tést ho­zott, de jó oka van rá.
  • Szerző: Ripost

Már számos pletyka felröppent Meghan hercegné babájának születéséről, többek között az is, hogy máris világra hozta a kicsit, csak ezt eltitkolja a nyilvánosság előtt. Mostanra pedig a bébi leendő dadájáról is tudni vélnek egy s mást a bennfentesek.

Úgy tűnik, hogy Meghan hercegné továbbra sem szándékozik követni a tradíciókat. A királyi család tagjai ugyanis a Norland College-ban végzett, brit dadákra szokták bízni gyermekeiket, Meghan azonban amerikai dadust szeretne babája mellé.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Ez fontos a számára, hisz soha nem titkolta el a tényt, hogy büszke amerikai gyökereire” – nyilatkozta a döntésről egy névtelen forrás, aki hozzátette azt is, hogy a hercegi pár attól sem zárkózik el, hogy a dada egy férfi legyen.

A leendő alkalmazott 70 ezer font, azaz közel 26 millió forintnak megfelelő összegű fizetésre számíthat évente - írja a Daily Mail. A kiválasztott a Frogmore-házban él majd a hercegi családdal, és autót is kap.