ÉLETMÓDI

Mit látsz meg először a képen: ez a nyár legizgalmasabb személyiségtesztje

Egy nagyon különleges tesztet mutatunk most neked. Megdöbbentő titkokat tár fel rólad.
  • Szerző: Ripost

Egyetlen kép, mégis sokkal többet elárul rólad, mint gondolnád. Nem véletlen, hiszen ezen a képen sok dolog tűnhet fel neked. A kérdés az, vajon mi az, amit először észreveszel! Mi az, amin először megakad a szemed? Nézd meg, amit mutatunk, és ne töprengj, ne habozz, egyszerűen csak hallgass az első megérzésedre, aztán lásd meg, mit fed ez el a személyiségedről.

Most pedig jöhet a magyarázat is, ugye? LAPOZZ!


1. Ha egy nagy férfi arcot láttál meg először

Ebben az esetben a legnagyobb félelmed egy új szerelem kezdetén az ismeretlen. Érthető az érzésed, nem vagy vele egyedül. Az ismeretlen szinte mindenkit megriaszt. És vajon van-e ijesztőbb annál, mint felfedni magunkat, sebezhetővé válni egy ismeretlen ember számára? Te az átlagnál kissé jobban aggódsz ezen. Ez gátol abban, hogy ki tudjál teljesedni, olykor akár azt is érezheted, hogy szinte megbénít. Próbálj meg jobban bízni önmagadban és az életben. Csak akkor tudsz boldog lenni, ha a félelmeidet megpróbálod a hátad mögé hagyni, és vállalod a kockázatot - egyben megadod az esélyt arra, hogy igazi kiteljesedést élj meg!

Mutatjuk a következő jelentést is! LAPOZZ!


2. Ha a nőt vetted észre, könyvvel a kezében

Legnagyobb félelmed a szeretet kapcsán, hogy túlságosan beleolvadsz a másik személybe, és elveszíted önmagad. Imádod megélni az érzést, amint egyre közelebb kerülsz valakihez, de volt már olyan tapasztalatod, hogy szinte teljesen megszűntél és eltűntél valaki mellett. Ezt pedig nem szeretnéd újra megélni. Ne félj a múlttól! Sajnos sokan éltük meg ezt az érzést, de ahogyan idősödik az ember, úgy erősödik az énje és énképe is. Ha tisztában vagy azzal, hogy ki vagy és mit szeretnél, akkor az az ember, aki méltó a szerelmedre nem bedarálni akar téged, hanem élvezni a ragyogásodat!

Mutatjuk a következő jelentést is! LAPOZZ!


3. Ha a kapucnis férfit vetted észre először

Legnagyobb félelmed a szerelemben, hogy megmutatja az érzés vagy a másik ember a sötét oldalát. De talán még ennél is jobban nyomaszt megmutatnod és vállalnod saját sötét oldalaidat. Igyekszel mindig kedves, vicces, megértő és szerethető lenni, próbálod rejteni azokat a részeidet, melyekről úgy véled, a másik számára nem szimpatikus. Ez egy darabig teljesen természetes, mindannyian szeretnénk jó benyomást kelteni. De mi van, ha a másik ember azzal együtt szeretne, amit te rejteni szeretnél? Mi van, ha olyan párra találsz, aki minden részletedre őszintén kíváncsi, és szeretne elfogadni és megérteni úgy, ahogy vagy? Ne tagadd meg önmagadtól ezt a szép lehetőséget, még ha kockázatosnak is érzed.

Mutatjuk a következő jelentést is! LAPOZZ!


4. Ha a távolban lévő női alakot láttad meg először

Hogy mitől félsz a legjobban a szerelem kapcsán? Attól, hogy talán soha nem találsz rá. Sikertelen kapcsolataid és fájdalmaid talán még azt is elhitették veled, hogy le kell mondanod erről az érzésről, és a magányt kell helyette választanod. De hidd el, hogy ha nyitott és szerető szívvel közelíted meg a világot, akkor szép dolgok várnak rád! Nem ígérjük, hogy többé elkerül a fájdalom. Arra sincs garancia, hogy már holnap megtalálod az igazit. Az viszont biztos, hogy mindenki megérdemli az esélyt. És ne te legyél az, aki önmagától elveszi azt!

És ezeket olvastad már?