TESZT

Ezt árulja el sze­mé­lyi­sé­ged­ről, ho­gyan tar­tod ke­zed­ben a te­le­fo­no­dat

Okos­te­le­fon nél­kül ma már el­kép­zelni sem tud­juk az éle­tün­ket, min­dig kéz­nél van. De gon­dol­tál-e va­laha arra, hogy a moz­du­lat, ahogy meg­fo­god a ké­szü­lé­ket, vagy ahogy hasz­ná­lod, sok min­dent el­árul­hat rólad?

Egész nap fogadjuk a hívásokat, küldjük az SMS-eket, az életünk része lett a telefon. Mindenki a maga módján kezelikészülékét, a saját megszokott módján fogja meg, vagy pötyögi be az üzeneteket. Már maga a kéztartás is jellemző - lássuk, mit árul el rólunk!

A. Aki egy kézben tartja a telefont, és működtetéséhez a hüvelykujját használja, remek koncentráló készséggel büszkélkedhet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képes vagy egyszerre több dologra is figyelni, ami nagyon jó, habár a környezeted számára időnként fárasztó, hogy ezerrel pörögsz. Nincs olyan feladat, amivel nem tudnál megbirkózni, nem ismersz lehetetlent. Viszont a nagy hajtás közepette sajnos lemaradsz az élet apró örömeiről. Pedig ezek is fontosak a lelki békéd és a kiegyensúlyozottságod megtartása miatt.

B.  Aki mindkét kezét használja, de az egyik hüvelykujjával csinál mindent, az időnként magányosnak érzi magát.

Nagyon vágysz a figyelemre, szeretetre, de az érzéseidet nem mered őszintén kimutatni. Valamiért félsz attól, hogy megbántanak mások és hogy sebezhetővé válsz. Bátran mutasd meg az érzelmeidet, csalódások nélkül nem lesznek barátaid. A nyitottság mások megismeréséhez és új kapcsolatok kialakulásához vezet. Kedves, szerethető személy vagy!

C. Aki mindkét kezét és mindkét hüvelykujját használja, nagyon érzékeny.

Sebezhetőséged miatt gyakran érzel félelmet, és hajlamos vagy a túlaggódásra. Mindig a maximumra törekszel, így gyakran túlhajszolod magad. Ha valami nem sikerül tökéletesen, az nagyon bánt, szinte belebetegszel, ilyenkor napokig képtelen vagy aludni. Legyél könnyedebb, próbáld elengedni a dolgokat! Merd élvezni az életedet, hidd el, sokkal boldogabbnak érzed majd magad!

Eközben a címlapon

D.  Aki az egyik kezével tartja a telefont, és a másik kezének a mutatóujját használja írásra, csendes, nyugodt természetű.

Te  mindent alaposan átgondolsz, sohasem cselekszel váratlanul és elhamarkodottan. Nem szereted a tömeget és a zajostársaságokat, szívesebben vagy egyedül, mint másokkal. Szereted az állandóságot, így a kapcsolataidban nagyon hűséges és megbízható vagy. A legrosszabbtulajdonságod: hagyod, hogy kihasználjanak! Sajnos ettől időnként rosszul érzed magad. Állj a sarkadra, és mondj nemet!