NÍNÓ

A mis­kolci pénz­ügy­őrök álla is le­esett, így je­lent meg egy férfi náluk

A férfi hamis mo­só­sze­rek miatt tett be­je­len­tést a pénz­ügy­őrök­nél, mert az egész csa­ládja ki­üté­ses lett tőlük.
  • Szerző: Ripost
Illusztráció.
Illusztráció.

Hamis mosószereket, mosóporokat, öblítőket és mosogatószereket foglaltak le a pénzügyőrök egy miskolci családi házban. Iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indult eljárás az ügyben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mosószerrel a kezében tett feljelentést a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál (NAV) egy férfi, aki azt állította, hogy egy miskolci családi háznál vásárolt vegyszerrel kimosott ruháktól minden családtagja kiütéses lett. A beszállított mosószerről a jogtulajdonos megállapította, hogy hamisítvány. Ezután mentek ki a megadott címre a pénzügyőrök ellenőrzésre. A kazánházban 25 flakon folyékony mosószert, 4 doboz mosóport, 24 öblítőt és 7 mosogatószert találtak. Valamennyiről kiderült, hogy hamisítvány. A mintegy 152 ezer forint értékű árut a pénzügyőrök lefoglalták.

Iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indított eljárást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a hamis vegyi árukat árusító nő ellen.

A hamisított termékek az egészségre ártalmas anyagokat is tartalmazhatnak, ezért a vásárláskor érdemes óvatosnak lenni - figyelmeztetett a NAV Facebook oldalán.