TREZOR

Mis­kolc a neten árulja a vil­la­mo­sait!

A hasz­naltauto.hu-n hir­de­tik a ki­szu­pe­rált mis­kolci vil­la­mo­so­kat! A hir­de­tés be­járta a Fa­ce­book-fa­la­kat, úgy­hogy ha egy (vagy több) 30 éves­nél öre­gebb da­rabra vágysz, siess!
címkék:

A hirdetés szerint nettó 1.500.000 Ft-ért már bárki boldog villamos-tulajdonos is lehet, bár az üzletet némileg rontja, hogy az elszállításról a vevőnek kell gondoskodnia. A tréler-árakat ismerve ez könnyen meg is duplázhatja a vételárat, de van, amikor a pénz nem számít.

forrás: hasznaltauto.hu
forrás: hasznaltauto.hu
EZT OLVASTAD MÁR?

Kérdés ugyan, hogy mihez kezd az ember egy leharcolt villamossal, de ezer ötletünk lenne! A kávézó vagy hamburgeres ugye adja magát - sok elhagyatott kiskertben látni hajdani vasúti kocsikat kamraként pusztulni, de van olyan szervezet is, amelyik éppen a régi villamosok mentésével és felújításával foglalkozik. Még az elszállítás is lehet romantikus kaland, bár nagy előkészítéssel jár: a magyar villamosok és vasúti kocsik kerekei egyforma nyomtávúak, így a kellő engedélyek beszerzése után elvileg akár a saját lábán is el tudna gurulni az új verda oda, ahová szánjuk.

Az eredeti hirdetés. A villamos extrái: hangos.
Az eredeti hirdetés. A villamos extrái: hangos.

A valóság sajnos sokkal prózaibb az álmodozásnál: a legtöbb leselejtezett villamoskocsi fémhulladékként végzi a vaskereskedésekben.

címkék: