FÜLES

Mire vitte Ja­kup­csek utódja: A Ri­di­kül jobb, mint a Szu­lej­mán?

Min­den el­len­szél, hu­ho­gás és kár­ör­vendő vá­ra­ko­zás el­le­nére jól tel­je­sít az új Ri­di­kül.
  • Szerző: k.L.

Mi tagadás, fújt az ellenszél rendesen. Akadtak jó néhányan, akik abban voltak érdekeltek, hogy Jakupcsek után a Ridikül tűnjön el a süllyesztőben.

Mozdulat egymás felé

Igaz, hogy Jakupcsek végül is "férfiasan" minden jót kívánt utódjának, Dióssyi Klárinak, aki így idézte fel a stafétaváltás pillanatát:

EZEKET OLVASTAD MÁR?
"Volt egy szeretetteljes mozdulat egymás felé, sok sikert kívánt nekem, és ez rengeteget számított az első műsor felvétele előtt."

Ez azonban nyilvánvalóan még nem lehetett volna elég a sikeres folytatáshoz. Dióssy Klári, úgy tűnik, elérte a korábban megfogalmazott célt, a nézők és a vendégek egyaránt megérezték őszinte kíváncsiságát.

"Szeretném, ha a nézők és a vendégek is éreznék azt az empátiát, ami bennem van. Az eddig felvett kilenc adás alatt úgy tapasztaltam, hogy a vendégek szeretettel fogadtak, megnyíltak nekem. Remélem, jól fog menni a továbbiakban is."

A tények makacs dolgok

És máris itt vannak az első nézettségi adatok, Dióssy Klári nemcsak túlélte a nehéz korszakot, de a műsor a teljes népesség körében máris ott van a legnézettebb műsorok csúcslistáján!

Méghozzá a nagyon népszerű RTL-es sorozat, a Szulejmán mögött, alig 29 000 nézővel lemaradva... És ez még csak a kezdet...

Eközben a címlapon