LELKIZŐ

Min­dent ki­te­re­ge­tett Kár­páti Re­beka, édes­anyja tönk­re­tette gye­rek­ko­rát

A szép­ség­ki­rálynő édes­anyja sú­lyos men­tá­lis prob­lé­mák­kal küzd, ezért Kár­páti Re­be­ká­nak ké­sőbb szak­em­ber­hez is kel­lett for­dul­nia.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Markovics Gábor

A 24 éves szépségkirálynő, Kárpáti Rebeka először beszélt édesanyja súlyos betegségéről, ami az egész gyerekkorát meghatározta. Máig nem sikerült kihevernie, hogy úgy érezte, anyukája nem szereti - írja a Bors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Eddig úgy tűnt, hogy R. Kárpáti Rebekának, a Jóban Rosszban színésznőjének csodálatos gyerekkora volt, hiszen ma sikeres felnőtt, szépségkirálynő, színésznő, jól kereső üzletasszony. A látszat azonban, csalóka: Rebekát egy súlyos gyerekkori trauma kísérti mind a mai napig. Édesanyja súlyos betegsége az egész gyerekkorát meghatározta, sosem kapta meg azt a fajta anyai szeretetet, amire vágyott, fiatal felnőttként szakember segítségét is kellett kérnie. Rebeka erről S. Tóth Márta tréner internetes műsorában beszélt először.

"Bipolaritás, mániákus depresszió, szuicid hajlam, és alkoholizmus" – sorolta anyukája egyenként is súlyos betegségeit Rebeka a műsorban, majd hozzátette, tanult a nehéz gyermekévekből, mégpedig azt, hogy minden helyzetben legyen erős, okos. A színésznő azt is elmondta, ugyan tudná kérni édesanyját, hogy szeresse jobban, mert őszinte a kapcsolatuk, de anyukája nem tudná ezt megadni számára a betegsége miatt.

Így talán már érthető az a 2011. áprilisi hír is, ami arról szólt, hogy a színész feleségét, aki régen szintén színésznőként dolgozott, egy fényes délelőtt bedrogozták és kirabolták egy IX. kerületi kocsmában. A színésznő akkor azt mondta, hogy a válás feszültségét kívánta levezetni a késdobálóban, ahol valamit belekevertek az italába.

A Barátok közt-ből megismert R. Kárpáti Péter és felesége körülbelül tíz éve váltak el, de a színész nem akar a múltról beszélni.

"Egy úriember a múltról soha nem mond rosszat. Mindenkinek megvan a maga keresztje. De annak örülök, hogy Rebeka ezt elmondta, egy felemelő, megható pillanat volt, de én már csak a jövővel foglalkozom, előre tekintek" – mondta szűkszavúan a színész, akinek lánya, Rebeka sem akart többet mesélni édesanyja betegségéről.

Eközben a címlapon