LELKIZŐ

Min­den­kit per­rel fe­nye­get a bot­rányba ke­ve­re­dett ma­gyar szí­nész

Nem fog ki­de­rülni, hogy ki lehet az a szí­nész, aki még el sem vált fe­le­sé­gé­től, de már egy másik nőt te­herbe ej­tett. A so­ro­zat­sztár ugyanis min­den­kit be­pe­rel, aki le meri írni a nevét.
  • Szerző: Buster

A nagy titkolózás ellenére sem nehéz rájönni arra, hogy melyik az a színészházaspár, amelyikről ma mindenki beszél, miután az egyik napilap megírta, hogy a férj már megtalálta boldogságát egy fiatalabb kolléganője oldalán, aki ráadásul máris gyermeket vár.

A lap, még ha kitakarva is, de megmutatta a feleséget, aki vállalná ugyan a nyilvánosságot, de nincs olyan sajtóorgánum, amely teret engedne a szavainak. Az ismert sorozatszínész ugyanis megüzente: minden lapot és hírportált beperel, ha le merik írni a nevét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Az elhagyott színésznő kifakadt
Az elhagyott színésznő kifakadt

Az említett feleség egyébként a Nemzeti Színház színésznője, aki a napilapnak megerősítette, hogy férje szeretője áldott állapotban van. Azt azonban elfelejtette hozzátenni, hogy a házasságuk azért ment tönkre tavaly, mert ő egy másik férfi oldalán kereste a boldogságot.

Szóval a színész férjet egyáltalán nem lehet elmarasztalni az új kapcsolata miatt, hiszen már válófélben vannak, és nem ő talált előbb új társat magának.