SIKK

Min­den­kit meg­hó­dí­tasz ezzel a szu­per­dö­gös, szil­vesz­teri fri­zu­rá­val

Álom­szép le­szel, ha ezt vi­se­led! Le­gyél igazi bom­bázó már az újév első órá­i­ban is!

Legyél káprázatosan szép szilveszterkor! Hagyd magad mögött a lehető legdögösebben az óévet, és köszöntsd az új esztendőt igazán gyönyörűen. Olyan frizurákat mutatunk, melyek szuper választások erre az alkalomra.

1. Készíts oldalválasztékot, hajadat pedig oldalt, alul tűzd meg tincsenként. Ez a laza és elegáns viselet királynői!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. Fiatalos és ötletes megoldás, ha hajadat két copfba fonod, homlokod pedig kristályokkal ékesíted. Nézd, mennyire mutatós!

3. A lófarok örök sláger!Ha pedig hajadat behullámosítod, hozzá pedig tupírozod is, akkor valóban dögös sörényed lesz, melyet imádni fogsz!

4. Naná, hogy a fejtetőn viselt konty nem maradhat ki a szilveszteri befutók közül sem. Egyszerű, elegáns, nőies és szexi. Elkészítése pedig gyerekjáték!

5. Az idei év slágere a fonás volt, és ez jövőre is nagyon divatos marad. Válaszd hajadat középen ketté, készíts két copfot parkettafonásból, majd alul kontyban kösd össze! Dúsabbnak fog hatni a fonatod, ha a tincseket meghúzgálod az elkészítés után, esetleg előtte enyhén tupírozod hajadat.

Eközben a címlapon

6. Díva és vadmacska egy személyben: ez a viselet igazi sztárrá tesz. Nem kell hozzá más, mint egy fejtetőn megtupírozott, félig összefogott haj, melyből lazán omlanak előre a kiszabadított tincsek.

7. Romantikus, elegáns és nőies megoldás az oldalkonty. Ezzel biztosan nem lőhetsz mellé. A legmenőbb verzió titka az, hogy ne csak alul tűzd meg a tincseket, hanem néhányat kissé magasabban, mintha fokozatosan kezdődne a kontyod, már a szemöldököd magasságától.

8. Már volt szó róla, hogy a fonat, a lófarok és a tupír is nagyon erős kellék, de most megmutatjuk azt is, hogyan kombinálhatod ezt a három módszert egyetlen frizurában. Íme.

9. Kevés annál egyszerűbb, de látványosabb megoldással élhetsz, mint ha hajadat behullámosítod, és oldalra fésülöd. Arcodat szépen engedi láttatni, mégis érvényesülni tud hajkoronád is. A titka az, hogy egyik oldalon alaposan fésüld hátra, esetleg fond be vagy csak simítsd le, ezután pedig tűzd meg hátul a tarkódon, és már kész is.

10. És persze nem mehetünk el a lágyan leomló, dús és szexi fizura mellett sem. Ezt úgy teheted teljessé, ha csempészel bele egy kis ötletességet a homlok fölött átívelő, fonott tinccsel.