HŰHA

Minden részletet elárult Curtis, ez történt a szülőszobán

A korábban botrányairól elhíresült rapper gyermeke miatt teljesen új életbe kezdett, a szülés pedig számára is felejthetetlen élmény volt.
  • Szerző: Ripost

Curtis első gyermeke a vártnál hamarabb született meg. A rapper szerelme, Kriszti augusztus közepére volt kiírva, de  a kisfiúk Doni Attila  már  vasárnap 54 centivel és 3070 grammal világra jött.

Kriszti természetes úton szeretett volna szülni, de a sors közbeszólt. "Hajnalban értem haza egy fellépésről, és néhány óra alvás után Kriszti azzal ébresztett, hogy elkezdődtek a fájásai" - emlékezett vissza a zenész, aki elmondta, hogy némi komplikáció lépett fel, ezért az orvos a császármetszés mellett döntött.

"Végig bent maradtam a szülőszobában, elképzelni sem tudtam volna, hogy kint várakozzak" - tette hozzá Curtis, aki azt is elmondta, hogy zokogott, amikor meglátta kisfiát.

"Korábban Adonisnak akartuk elnevezni, így hívják Kriszti testvérét is, aki félig görög származású... Sajnos, mint kiderült, ezt Magyarországon nem lehetett anyakönyveztetni, így lett végül Doni Attila" - árulta el a rapper a Story magazinnak.

Még most sem fogta fel, hogy apa lett, de a köldökzsinórt már ő vágta el. Curtis azt mondja, az apaság mindent átírt benne, korábbi zűrös életének végleg hátat fordított.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?